moviiiee

Nu slänger jag in filmen sen förra söndagen, har vart jätteseg att blogga men ska göra det jag orkar nu !

Träningen gick väll sådär, inte helt koncentrerad men alex hoppar ju bäst endå somvanligt. :)

Skriv gärna vad ni tycker jag gör bra och något jag ska bättra mig på!



hoppi

Ja förlåt igen somvanligt ..

Menmen, under dagarna har jag ridit ubbe,zanna,donald,alex,fabbe troja hehe.

Men idag var det iallafall hoppträning, gick väll sådär, eller det gick väll bättre under banan än uppvärmningen hehe. Men han är ju bäst endå lillkillen, hoppar hur bra somhelst man känner sig så säker på honom. Känner mig mer säker på Alex än Fabian om jag ska vara ärlig, för Fabian kan stanna ibland helt utan anledning. Jag vet att den största delen är ryttarens fel, men ibland är det seriöst inte det. För ibland om jag kommer helt rätt på hinder och bra tempo och allt stannar han ibland det är inte speciellt kul ... Men förra träningen och tävlingen var han helt fantastisk lillgubben.




kladdkaka

Vart  i stallet några timmar idag.

Suttit i cafeterian, vart på u-sekmöte och tagit hand om min lilla plutt. Red inget idag. Finns tyvärr inte så mycket att skriva om eftersom jag inte rider på Fabian nu något eller jo, jag skrittar bara då finns inte så mycket att utvärdera av det.

Men jag bloggar mer imorgon och kommer med något roligare inlägg, för nu ska jag ta på mig myskläder sen ska jag smyga mig till köket och smygbaka kladdkaka som jag aldrig gjorde igår eftersom vi inte hade ägg :(

Sofia lycka till imorgon, älskardig!




svar

Hur långt tror du att du kommer nå med Fabian, och är det bara hoppning som du
tävlar?

Jag vet inte riktigt om jag ska vara helt ärlig. Men om han skulle vara som på de två sista hoppträningarna och tävlingen så skulle vi lätt kunna nå La. Men det är det också, jag blir så himla nervös när det blir högre och då känner han det, så blir det helt fel på hinder osv. Så jag måste jobba med min nervösitet och nu när jag hoppar Alex ibland så kommer de väll byggas upp nu. Eftersom jag litar på honom, han hoppar för alltid, hittils. Jag litar dessvärre inte på Fabian eftersom han ibland kan stanna helt utan anledning jag vet att största felen är ryttarens när hästen stannar men ibland är det inte enns mitt fel, utan jag kommer jättebra på hindret bra fart och bra avstånd men endå stannar han. Jag vet inte riktigt varför eftersom han tycker om att hoppa. Men ja, vi får se hur det går. Jag har hoppat 110 på enkelhinder räcke i sommras utan problem. Han bara hoppade då. Men jag vet inte jag, vi får jobba i ett team tillsammans så ska vi kämpa så långt det går för hoppa det kan han!

Jag tävlar bara hoppning, eller ja klubbtävling dressyr då bara eftersom han blir så laddad och pigg på tävlingsbanan.


Svar på tal

Hur högt hoppar ricki och julia på bilden?
De var en höjdhoppning så på bilden är det 150 cm
Så det är högre än svår A.


ponnysar

Om jag skulle få önska mig 3 ponnyer..

B-ponny
Jag saknar tiderna så himla mycket med Puck. Han är lixom den man aldrig glömmer, han är den lilla söta där i livet. Jag vill ju såklart ha Favorit också, ponnyn jag red hela tiden förrut, men han har det redan jättebra och jag tycker han ska få vara kvar där. Somsagt jag har ju skrivit om Puck förrut så vi hoppade upp till Lc, vilket var helt otroligt för hans del. Han hade nog inte hoppat så högt m ryttare, han är speciell den ponnyn. Helt otrolig, jag älskar honom än och jag kommer aldrig sluta göra det. Därför är det en b-ponny jag skulle vilja ha, så han får gå i en gräshage och bara mysa och busa. Men även kanske anlita någon liten medryttare som kan rida honom någon gång i veckan, men även jag vill såklart rida lite iallafall hihi. Även om jag inte är så jätteliten på honom så kan jag rida någon gång då och då, å hoppa litegranna. Men somsagt detta är b-ponnyn jag vill ha!



C-ponny

Det är svårt att välja mellan, men antligen Alex eller Ricki. Båda dom ponnysarna är helt otroliga. Både har en grym hoppteknik och hoppar höghus kan jag säga. Men någon av dessa två iallafall, jag gillar dem båda. Men Alec är lite snällare att hålla på med, men båda är bäst att ridas och hoppa. Rör sig fint båda två också, somsagt sjukt fina ponnysar! Båda dem har det super nu också.

Ricki & Julia

Lydia & Alex (förra ryttarn)


D-ponny

Hittat en sjukt fin d-ponny på hästnet. Den skulle jag lätt också vilja ha, eller iallafall åka och kolla på och om den är lika fin att rida och sjukt underbar frambensteknik som på bilden så lätt! Den hade gått 1m . Född 01.





fjortisbilden

Haha en gammal fjortisbild som jag hittade på min gamla blogg på mig och Issa!




flughuva

Även denna huva tipsade hon om.

Så annorlunda och roliga flughuvor det finns!



349 kr
www.ponnyprakt.se

Hittade även fler, men minns inte vilken sida jag tog dem ifrån :@





Professional's Choise boots m. Skydd

Hittade dessa på en annan blogg och tyckte dom var sjukt coola, skulle lätt kunna köpa ett par till Fabian!



Men även ett par skydd till hittade jag, alldeles själv faktiskt!



rea

15% på alla ridbyxor på hööks!

Inte så så speciell mycket prisskillnad men man vinner iallafall lite pengar på det!

Snygga ridbyxor!




svar på tal

kan du lägga in en video på när du sjunger? på bloggen elr på youtube?:) snälla!;) du sjunger så sjuunkt bra:D hörde dej på luia showen på stallet:) SNÄLLA!! ;)

ÅÅh, tack så jättemycket! Men hehe det är så att jag är lite fegis av mig . Men de kommer nog med tiden snart, vem är du förresten skulle vara kul å veta? :))


new start

Förlåt, att jag inte har bloggat något ..
Men jag börjar lixom tappat sugen lite när ni inte kommenterar mycket.

Men har inte hänt något speciellt under dessa dagar jag vart borta.

Idag har jag iallafall vart på skolan, de var ju inte så ovanligt hehe!

Sedan gick jag och Julia hem i detta kalla väder, jävligt kallt kan jag lova er. Kändes typ som att det var is fulla mina ben usch. När vi kom hem satt vi oss i badrummet för vi har golvvärme de kliades å ja .. Hua.

Sedan åkte vi till sibylla hehe, så sen till henne å sen stallet. Käkade i oss maten på stallet, gott iaf! Sedan hjälpte jag Linn med Alex och var ridlärare, för hon ville det. Sen mockade jag å fixade åt Fabian. Red ut en liten stund sen in med honom i boxen. Sen vare bara att ta nästa häst hehe. Då red jag Ubbe, de gick rätt bra faktiskt, han var finis och mjuk. Han har blivit mkt bättre i vänstersidan också jättebra! Sedan in med honom och fixa sen vare till att rida LILLA Zanna haha. De gick väll inte så bra idag, hon tränade igår också red jag i lilla och hade stressat och allt. Har ridit henne 3 gånger nu, skrittat 1 gång sen red jag förra veckan då kändes hon faktiskt fin och då red jag i stora osv. Men somsagt hon var rätt stel i vänster när jag ställde henne till vänster. Också 1 gång kickade jag till henne ganska hårt med sporrarna så drog hon på med världens bock alltså haha, Matilda trodde det var slutet för mig där. Haha men närå, det gick väll bra satt kvar iallafall. Men hon är fin att rida, bara idag hon var stel sen igår lite träningsverk sa Ida att hon kunde ha.

Så ja, jag har haft en aning stressigt idag var kvar enda tills stallet stängde typ. Imorgon måste jag åka dit tidigt för jag måste plugga lite imorgon också, Spanska kuuul . NÄE!

Men nu ska jag börja blogga mer, på ett villkor att ni kommenterar!


Zanna, inte så liten kan ja tala om ;)


musikal

Var på skolan idag såklart så va vi på teater/musikal.

Dom höll på att spela instrument och greja, sen kom en jätteläskig snubbe. Fyfan, vart en aning rädd för honom han gick upp på scenen senare, sen höll han på å greja på sen sträckte han fram handen och tokstirrade på mig fyfan vad rädd jag blev, sen öppnade han skjortan och gjorde de igen. Lite rädd man blev, fyfan. Han gjorde det typ 1 eller 2 gånger till, det var ju läskigt. Senare stack jag och satt mig längre bak längst ut. Sen på slutet hoppade han ner från scen så hoppade jag in flera rader, sen vettu. Såklart kom han och satt sig där jag suttit och spelade fiol och greja? Tur som fan att jag inte satt där då skulle jag fått panik! Usch, gillar inte såntdär.

Menmen, ska snart till stallet och rida ut på min lilla gopropp. Han lär ju bli rädd för allt somvanligt .. Men ja, bloggar mer ikväll!




bilder

PS bilder kommer nog imorgon, ska bara kolla om någon kan fota lite! :D


BRA

Ni har ju bättrats lite på kommentarer, fortsätt kommentera det är jättekul att blogga då!

Idag har jag vart i stallet typ hela dagen hehe. Åkte med Linn & Anneli till dressyrtävligen på morgonen jobbigt att kliva upp så tidigt, men klart man hjälper till! Tog ut Fabian när vi kom dit, sedan gjorde vi flätor på Alex så knoppade jag honom. Han var så fin lillpojken, fast det var lite olika storlekar på knopparna men inget som syndes så mycket. Det gick jättebra för Linn idag, de var så duktiga. Kom 3:a i dressyren hihi, så kul!

Sedan tog jag in Zanna borstade på henne och hjälpte Ida för hon hade bråttom. Fick sedan skritta lite på Zanna tills Ida kom, haha det var inte bråttom det var ju lång tid kvar tills det var hon. Menmen, bra att jag kunde hjälpa till lite iallafall hehe! Satt i cafeterian ett tag och sedan gick jag ner och mockade åt Fabbe och Ubbe. Tog in Ubbis och red ut på honom han var jätteduktig lillponken hihi. Sedan fixade jag klart åt honom sedan åt Faban skrittade ut på honom gick väll bra hehe. Inte så mycket att beskriva ritten men hehe.

Men iallafall, har jag haft lite myskväll med mina vännor. Ätit massa tjocksaker och sett på tv, mysigt det!
Tack för de snälla kommentarerna! :')




ubbe

Red ut idag med Julia!

Fick rida Ubbe idag, ska rida honom hela helgen! Skrittade även ut på lilla bäbisen såklart! Har inte gjort mycket idag förrutom typ stallet. Sovit ett bra tag gjorde jag också. Menmen, har inget roligt att skriva om ..:( Så tråkigt .. Menmen!

Imorgon ska jag till stallet för det är dressyr tävling, orkar inte blogga just nu ..




kommentera

Nu äre såhär, att ni som läser min blogg kan kommentera mer, för hur kul är det och blogga om man inte får många kommentarer? SKÄRPNING FRÅN ER SIDA!


stövlarna

Lämnade in mina stövlar idag, de ska fixa knappen så får jag tillbaka dem, så de är fortfarande till salu de kommer snart hem igen hela och fina!

Var på stallet senare, kollade lite på lektioner, fixade och red ut en sväng med Julia på Jackie och jag på Fabbe såklart. Tog på en sadel idag så han inte blir så ovan sedan när jag tar på honom den igen. Skrittade en sväng å allt va vi gjorde. Men nu är jag iallafall hemma och har försökt gjort pannband och fått lite hetts på rosetten också har jag slut på limm igen fast jag köpte nytt i förrgår kuuuuuul. Får köpa imorgon.

Ska anmäla mig till lokala hemmatävlingen 19 februari nu snart, mamma måste bara komma och läsa ngt grejs hehe. Menmen, uppdateringen var sämst idag jag orkar inte göra något avancerat nu är tröttis.

Ska rida med skolan imorgon också, hoppas jag får lilla Donald hihi. Vi hörs!




skolaaaaaan

Sitter i datasalen nuja, har hål tills 09:55 då har vi HL/ES. Jag vill hem, hem, hem och heeeem. Det suger .. Hungrig är jag också, åt ingenting imorse för jag hade bråttom för jag skulle gå med Sofia. Hejdå .




shoppa

Nu ska jag åka och köpa lite saker till pannbanden, sen ska jag lämna in mina stövlar!

Ironiskt nog så gick de sönder helt av sig själv, när jag skulle knäppa kort på dem så hade knappen lossnat. Haha ganska konstigt endå! Men ska väll kolla om jag kan byta men slår vad om jag inte får det bara för att .. Kul

Menmen, bloggar mer lite senare!