trav

Tredje traven under igångsättningen hihi i regnet ... Ser dock kanske ut som att jag "sågar" men de gör jag inte! Han var inte superpigg utan mer bra normalt tempo idag, duktig ponken!

Använder även det starka bettet nu, pelham. Eftersom han var rätt pigg och att han inte ska slita upp huvudet. Det är ju lättare med pelham att få honom gå som jag vill! ;)


regnigt

Har ju vart så fint väder nu i helgen, NOT *

Knäppte lite kort nu i helgen på tävlingen. Men de vart ju världelösa kort, det vart ingen bra kvalité på bilderna eftersom de spöregnade .. Men kan ladda upp några här endå."Modellerna"

Elin & Micrón
Felicia & Kupido
Madicken & Donald
Matilda & Elf


Urban Cowboy "Ubbe"

Här finns det några bilder på Ubbe som jag lovat er så länge.
Storhäst, skäck valack. 165 mhk troja (?)
Ånge

Nu är jag anmäld och klart till Ångeridklubb.
Hoppar uppvärmingsklass Lb (90) sedan efter det blir det laget som också är Lb.
Hoppas på att det kommer gå bra, vi kämpar på så gott vi kan, mer än så kan vi inte göra.

Kom igen nurå, THF !
(ej samma lag som förra året)

Laget 2011 (alla):
Emelie Hellberg-Alex,Linnea Sagmo-Wille,Lina Wikberg-Sherrie
Annie Jonsson-Ammie,Felicia Hedlund-Koppar,Emma Persson-Nalle-Åttan *vetrinärbesök

Idag kom vetrinären igen och kollade på Fabian...

Tog ut honom ut boxen, sedan skulle jag springa med honom ute. Sprang med honom en bit sen gick det knappt att få stopp, han ville fortsätta springa. Sen sprang vi tillbax. Sedan kollade han benet igen med ultraljud. Nu kommer den "spännande sanningen". Efter 4 månaders skritt så är han äntligen frisk!!!! Jag är så glad, nu får jag börja sätta igång honom. Typ trava 1 månad kanske lite till, eftersom vi inte ska tävla iår så är det ingen brådska. Men om han är fullt frisk och igång till i slutet av året kanske vi hinner med en tävling. Men somsagt inget vi fullt siktar in oss på.

Så nu äntligen ska jag börja trava imorgon, han kommer hara hyffsat pigg ponnyskrutten hihi! Så kör på snodd hela denna vecka troja annars lär det gå snabbt.

Hihi, dålig kvalité men skitsamma, se så duktig han är!
Haha mindre sött att man nästan ser mitt myntinkast hahaha...hoppas hoppas ..

Imorgon (onsdag) kommer vetrinären och kollar på Fabian igen. Så nu efter 4 månaders skritt så hoppas jag på att få sätta igång honom! Annars dör jag ju lite .... 
photooos

Bilden sen hoppträningen!
Film kommer imorgon.


Hahaha knasbilden ..

kavaj

Har blivit lite småsugen på att köpa en kavaj?!

Sist jag köpte en så användes den ca 2-3 gånger. Men då hade jag inte egen häst! Känner mig lite sugen faktiskt, skulle sitta fint innan lagtävlingen den 21/5.

Fördelar med kavaj:
Benen ser inte lika långa ut
Stilrent och snyggt

Nackdelar:
Stelare
Varmare

Men hursomhelst, jag och mamma ska in till grafströms något och kolla om de finns några kavajer för bra priser. Tänker inte slänga ut flera tusen på en kavaj som jag inte vet riktigt hur mycket jag kommer använda heller. Vill inte att kavajen ska sitta sladdrigt utan den ska sitta ganska tajt mot kroppen. Får se vad vi kommer ha för lagschabrak, hoppas på med lite svart i så det matchar.!
Hoppträning

Ikväll är det hoppträning!

Ska snart till stallet. Blir till att rida 3 hästar idag. Först rider jag nog Ubbe, sedan Fabian sen så är det hoppträning på Alex. Mamma kommer filma så lägger jag in filmen imorgon eller ikväll får se. Antagligen imorgon, men kanske kommer någon bild idag om mamma är så teknisk så hon kan knäppa en, vem vet? ;)
länk

Hej!

Isabella Bergh och Linda Söderholm heter vi och vi äger en blogg som heter Cassechuck.blogg.se som vi snart har haft i ett år. Här skriver i om våra hästar och om deras uteckling och om tävling och träning.

Info om Linda: Linda är 15 år och bor i Umeå med sina två ponnysar Chuck som är en c-ponny och Keep me in mind som är den d-ponny (Connie) Hon tävlar upp till L/A med båda.

Info om Isabella: Isabella är 15 år och bor i Sundvall med sina hästar. Hon har en c-ponny som heter Sturevallens Caskad (Casse) och sen storhäst som heter Cricket. Hon hoppar msv a med Casse och L/A med Cricket.

Kolla gärna in på deras hästblogg! :)

http://cassechuck.blogg.seoutfit

Läcker ponny outfit!Schabraket: thehorse.nu
Ljusblått/silver omgjort pannband: hööks
Ljusblåa tretorn: equeen
Ljusblåa boots: proffesional's Choice boots
Svart kavaj m ljusblå krage(redigerad): horze
Svart ridväst: hööks
Svart/ljusblå lamicell:
chevalridsport.sefoto

Knäppte lite bilder igår när jag och mamma var på stallet!
Körde lite "frihetsdressyr" lite olika saker.

Har nyss börjat träna på "bergsgeten" se nedanför.
Hahha ignorera även bilden på mig och han när jag har pannan emot honom.
hästskötare

I helgen har jag varit hästskötare!

Följde med Linn och Alex på hopptävling i Härnösand. Åkte först till stallet och fixade allt, lastade på Alex sen for iväg på tävlingen. Gick banan osv, sen fixade vi till honom så värmde Linn upp. Såg fint ut. Ld, det gick bra men lite för långsamt tempo så det vart 2 stopp, men sedan i Lc gick det jättebra. Tempot var jättefint, bra galopp och dom gick dubbelnolla. Så sedan stannade vi en liten stund sedan till stallet och efter det hem!

Blev tyvärr inga bilder .. Eftersom Sandra endå knäppte så gjorde inte jag det. Filmade henne med Sandras filmkamera bara.

Eller jo, här har vi en förtjusande bild på Linn!Fabian 30/4

Red inte Fabbe idag. Körde lite "frihetsdressyr" i paddocken. Tränade att gå upp på en pall och tillslut stod han där med alla fyra ben. Sedan tränade vi lite spansk skritt, han har blivit duktig på det nu faktiskt! Men ja, imorgon lovar jag att kameran ska med så ska jag knäppa kort! I promise det.
Ubbe 30/4

Red ut i skogen med Alva igen. Galopptränade och hoppade lite, flög inte av idag iallefall haha! Jobbade inte så jättemycket med honom, lite emellanåt men inte hela tiden. Skönare att dom får springa lite lösare och busa i skogen.