förlåt

Jag ber hemskt mycket om ursäkt. Ni har rätt, jag lovar och lovar men ingenting händer ... Jag ska låta bloggen vara till i maj då vetrinären kommer igen och kollar Fabian för då kanske jag får börja trava. Det finns inget att skriva om nu när han är sjuk, inge ridpass eller nått.

IM BACK ON TRACK i maj, då ska jag blogga mycket! Ha det bra, hörs i maj.
blandat

Ja förlåt igen.

Nu måste jag skärpa mig påriktigt! Åhhh, men iallafall har jag under dagarna ridit och massor.

Hah en dag red jag 5 hästar, lite kämpigt men jättekul! Red puck,whitney,zanna,alex,fabian.

Igår (fredag) när jag red Puck först var han fin somvanligt hihi, men lite seg. Sen red jag whitney, hon var skitfin faktiskt lugn och jättefin, mjuk i munnen.

Ja jag har inte så jättemycket att skriva om, tänker inte precis sitta och skriva varje sak jag gör på dagarna men. Jag och Julia har iallafall idag var och köpt bikinisar hoho, inför himlabadet på tisdag. Knallrosa, haha vi köpte likadan men hon ska ha svarta trosor till sin som tur är så vi slipper se lika ut hehe.

Ja nu ska jag väll snart börja träna på kemi nationella, jättekul.. verkligen. Menmen, finns inte så mycket att göra, bara plugga och se glad ut.

Glöm inte bort att jag fortfarande säljer pannband, 150kr st. :)långdag

Sitter just nu i soffan och ska snart bege mig mot stallet.

Först när jag kommer till stallet tänkte jag nog mocka och fixa allt till Alex och Fabian. Anneli & Linn är bortrest söndag-torsdag så då tar jag hand om honom.

Ska först rida lill Fabian tror jag skritta runt en sväng. Sedan rider jag Alex, han ska bara ta de lugnt eftersom han fick vaccineras igår, så han ska inte bli svettig. Tror jag rider ut på honom eller i paddocken, får se han är lite töntig ibland hehe.

Sedan när jag är klar med allt i "vår del av stallet" så går jag in till ridskolehästarna så ska jag först rida Whitney tror jag och jobba henne lite, och sedan lill Pucken. Dom ska jag rida inne i lilla.

Igår var jag på bio med Amanda, på ritualen. Den var faktiskt bra utom att man fick hjärtattack ett par gånger haha. Men den rekommenderas faktiskt, fast satt typ med händerna i ansiktet och kollade genom springorna genom fingrarna när det var läskigt? Haha Amanda satt bara där helt cool och lugn såg det ut som och jag med händerna för ansiktet haha.

Jaja men vi hörs lite senare!

mysdag

Vart en rätt skön dag i stallet idag faktiskt.

Var ju först där på morgonen eftersom vi kollade Fabian också skulle Alex vaccineras. Var där tills allt var klart sen for vi hem. Senare in på grafströms och lämna in skitstövlarna igen nu är dragkedjan helt paj. Så fanns det inga nya stövlar där så fick dom beställa hem nya så ska jag få dem om ett tag. ÅÅhh jag vill inte ha tretorn längre, jag skulle tagit med mig pappa istället så kunde han sagt till att jag ska ha nya, mamma är för snäll hon frågade om man kunde få ett par andra stövlar, så sa de att man nog inte kunde det och mamma ba okej. Pappa skulle iaf sagt något mer, han skulle fixat så jag kunde fått nya ååh haha. Jaja vi får se vad som händerrr.

Åkte sedan upp till stallet igen, så fick jag rida lilla Whitney och sedan Puck, dom är ridskolehästar. Whitney är en c-ponny jätteliten hon ser ut som en b-ponny, och Puck vet ni ju vem han är den söta busiga lilla b-ponnyn. De skulle inte vara med på hoppningen idag så jag fick rida, ska rida dem imorgon också.

Puck alltså, han var sjukligt fin idag alltså. Har aldrig fått honom så fin förrut. När jag hade honom i ryttarsattsningen (längesen) så fick jag inte ned honom på tygeln, bara typ pyttelite i skogen 1 gång. Jag tror jag var lite för hård i handen med honom. Men idag när jag bara krama lite på tygeln sådär så vart han jättefin efter ett litet tag. Han går också lite "böjt" med halsen men inte i form alltså, men han går inte rakt upp med huvudet som många andra hästar gör. Men idag gick han faktiskt på tygeln och t.om under tygeln också när jag bad om det. Han var verkligen jättefin. Han har dragit i veckan och kastat av småbarnen, samma Whitney hon hade också stuckit och någon ramlat av.

Whitney var rätt pigg idag, hon är fin att rida faktiskt mjuk och fin de är Pucken också hihi. Ska rida båda imorgon också, hoppas det går bra och ska ha ridbyxor också hade mjukbyxor och mjuktröja kände mig som en lodis haha.
vetrinärbesök

Ja somsagt kom vetrinären och kollade på Fabian idag igen.

Det gick inte att raka benet på honom så vi fick ta lugnande, plus att han inte skulle förstöra de dyra sakerna vetrinären har med sig. Men iallafall, han kollade honom med ultraljud och det såg bättre ut. Men ska skritta två månader till kul ... Stackars lilla Fabian, han är så rastlös han vill ju springa och jobba. Nu får han bara stå och vila och skritta lite, lilla skrutten. Min lillla älsklig det.

Han kommer igen och kollar honom om två månader, då kanske jag får trava jag vet inte riktigt. Men jag hoppas det, tävlingsåret är väll helt borta för oss, men det skiter jag i huvudsaken han blir frisk!


Bli frisk nutävling

Hopptävlade i lördags!

Lc-Stilhoppning: Han var jättefin och lugn, så det vart en lugn och stilsam ritt hehe. Så kom 3:a av 30 st 60/70p med 1 poäng efter 2:an surt menmen han var skitfin.

Lb- Hur fin somhelst, bra galopp hela rundan han hoppade jättefint, hade bra tid på omhoppningen men på sista hindret som var en mur kom ganska direkt efter svängen så jag vet inte om han inte hann se hindret riktigt, eller om vägen+galoppen inte var så bra, men han menar inte att vara dum. Det var jättemånga som stannade där. Men somsagt han var skitfin och jag är jättenöjd, bästa ponny.! <3

Beroende på att detta var första riktiga tävlingen var han skitfin och jag kände mig ganska lugn. Har bara tävlat klubb 80cm 1 gång. Men har ju också tränat så!

Första 4 bilderna fick jag av Anna Staaf tack så mycket!
De andra tog min otäkniska moder haha..