NY BLOGG

Kommer från och med nu hålla till på : http://tavlingsryttarnaa.webblogg.se :)

svar

Vad är ditt mål 2012?
Mitt mål inom hoppningen är att komma runt en Lb helt okomplicerat och kunna sattsa, ha någon placering.

Ska du ha fabian tills du blir 18?
Jag det tror jag.

vilken är din förebild?
Min förebild är absolut Rolf Göran Bengtsson.

om du fick välja en C-ponny och en D-ponny vilken? (inte din)
C-ponny är det nog någon som har gått höga klasser La-Msv kanske. Annars någon jag vet om så är det väll Ricarda som jag hade förut & Alex.
D-ponny så är det Calle Kvalster.

Det högsta du hoppat?
Jag har inte hoppat speciellt högt typ 110,115 kanske.

Tack för frågan! :)

hoppträning

Har vart med på 2 dagarshoppträning jag och Fabian.
Dag1.
Första dagen var det lite övningar. Hoppövningen var att först hoppa oxern sen 2 galoppsprång till sockerbitshindret, lägga en volt och hoppade vidare på sockerbitshindret sen nästa oxer och sockerbitshinder, volt sen vidare på sockerbitshinder och räcke. Jättebra och rolig övning, så hästen inte springer iväg osv. Sen hoppade vi rakt fram och ingen sprang iväg.
Dag 2.
Andra dagen hade vi också lite övningar men mer hinder. Vi skulle hoppa 4 små sockerbitshinder på volt och behålla samma galopp hela tiden och få jämna galoppsprång hela tiden. Sedan hoppade vi vägar osv. Sedan la vi ihop till en bana, det var också jättekul. Det var mer hoppning andra dagen och lite lydnad/övningar/lösgöra ungefär första dagen.
Första dagen gick det inte allls bra på framridningen han var spänd och stretig, och jag är så otålig så blir jag irriterad då gåre ännu sämre. Men hoppningen kändes faktiskt bra han kändes fin! Andra dagen gick det inte heller speciellt bra i uppvärmningen, men det kändes faktiskt bra i hoppningen kan jag säga för första gången på väldigt länge. Jag satt inte och höll honom som jag alltid gör och får dåliga språng jag lät han gå på lite och han hoppade jättefint! Lill gubben, han är bara för bra.♥
Tyvärr ingen filmning ..............