sittbilder

Bad Linnea knäppa några bilder när jag satt på Fabian innan vi gick vår lilla runda!

Huhu Fabbe har blivit så tjock, när jag sitter på och lägger benen intill honom känner man värsta kulan som sticker ut haha stackarn ..

Snygghjälmen även .. Haha stallets lusis :(




skritt

Ha varit och solat med Julia först!

Solade med Julia innan vi åkte till henne, solade typ 10 minuter men det syns inte buhu ... Aja sen åkte vi till henne och var där en liten stund sen åkte vi till stallet. Mockade och fixade sen red vi, jag skrittade ut en liten sväng och hon red inne och trimmade lite troja. Sen fick vi stå i cafeterian det var faktiskt kul när man väl har kunder såklart. Men vi gjorde några tabbar, en var att det var en snubbe som skulle köpa choklad och en dricka så blev det 22 och han hade bara en tjuga, och frågade om man kunde betala med kort men det går ju inte. Sen la han tillbaka drickan då. och köpte chokladen för 12 kronor. Sen fick jag och Julia dåligt samvete så gick vi till honom eller ja Julia då hehe, lite feg jag .. Så fick han den för 8 kronor, sedan stängde Issas pappa dörren till själva kiosken då, så låstes den såklart. Haha så jag fick klättra in, lyckat då.

Ja nu sitter jag här i min ensamhet och tycker att ni ska kommentera mer, det blir mycket roligare att bloggadå!




svar på tal

Fint du red!
Vems häst är det?

Ponnyn är min förra ridlärares, eller förra och förra men när jag red på ridskolan då. Anneli heter hon och är jätteduktig att rida! Så nu har hon och hennes barn Linn köpt en egen liten ponny då som är super. Linn har blivit jätteduktig att rida honom nu också!




wiiie

Sitter på so:n nuja, klar med mitt arbete ska redovisa på måndag!

Längtar tills vi slutar denna dag och det är klockan 12 hoho, skönt eller vad? Ska vara med Jullaaaaaan så ska vi göra lite saker. Men bloggar senare i eftermiddag eller ikväll, kommer bilder.




tretorn

Stövlarna, lite smutsiga men går väll att smörja hehe!

* Svarta
* Stl. 38
* Långt skaft
* 2000 kr



film

Banhoppningsfilmen.

HAN VAR BÄST!

Kommentera gärna vad som var bra/dåligt !



horze

Skrapade ihop en någorlunda kostnads outfit på horze!




horze

Skrapade ihop en någorlunda kostnads outfit på horze!




hoppträning

Hoppträningen för Pia gick jättebra! Fast han var lite ryckig med huvudet men det gick jättebra endå.

Hoppade ju bana idag. Han var superduktig och det var skitkul! Han var bäst idag lillpojken. Hoppade en jättebra bana faktiskt och den var väldigt rolig, och jag kom ihåg den för en gångsskull duktigt! Hindrena ser jättelåga ut i kameran men det var inte så jättelågt heh. Hoppade kanske 1m eller något på något hinder inte för att höjden ska spela roll men det är endå kul att veta tycker jag iaf. Menmen, gick iaf jättebra på lillpojken.

Ska tävla i februari hemma också Lc- stilhoppning Lb- A:0+A:0 .

Slänger in en liten film så snart den laddat klart! :D




svar på tal

Du rider grymt bra!
Tar du emot hästar för tillridning??

Tack så jättemycket! Om du som frågade var seriös så kan jag väll svara. Jo det beror väll på, jag vet ju inte vem du är eftersom du kommenterade anonymt. Men om man är villig att komma med hästen dit jag är så ska det väll gå bra. Hör av dig du som skrev detta, så kan vi prata lite mer! :)





-

Never run faster than your guardian angel can fly

svar på tal

Hur länge har du haft din blogg?
Jag vet inte riktigt, sen i sommras iallafall!


gopojke

Åkte till stallet och mockade,fixavatten sedan red jag ut en liten sväng.

Skrittade längs vägen en runda som tar ung 20 minuter. Gick väll sådär han vart lite spänd efter halva vägen typ och höl på. Så vart han rädd och allt vare va. Men det var ju fan storm också så det var väll lite därför med. Sedan kom 2 skotrar, yes asbra. Fast näe .. Men han brydde sig inte så mycket han kollade lite och sådär men han sprang inte iväg. Påväg till stallet igen så höll han ju på att gå snabbt och gå konstigt haha knasbollen. Jaja, men knäppte lite mysis bilder på honom idag.

Snart ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig lite snabbt sedan fixa till mig lite. Ska bort sedan på kalas. Men jag bloggar kanske mer ikväll eller imorgon det beror på tiden jag kommer hem osv. Men kastar in lite söta bilder på världens sötaste prutt.







tävlingsbilder

Har fått lite tävlingsbilder av Julia sen jag hoppade i lördags på Alex!








tretorn advance

Säljer nu mina tretornstövlar som jag har haft sen i sommras. Dom är jättesköna men jag hade tänkt mig att köpa ett par andra stövlar.

Jättefint skick på dem, ingenting har gått sönder.

* svarta tretorn
* strl. 38 långt skaft
* 2000 kr

Mycket bra och går att töja ut och in.

Skriv om du skulle vara intresserad eller se en riktig bild av dem, har dem inte hemma just nu men om någon vill ha en bild fixar jag det ! :)






birsta

Har vart på birsta nu!

Köpte lite småsaker, men även ett block som man kan träna läxorna i, bra tycker jag! :) Köpte inge kläder.

Ska snart till stallet och skritta ut en sväng på lillplutten i det fina vädret! Vi hörs lite senare, har inget att blogga om nu.


hoppfilmen

Hoppfilmen sen senast jag hopptränade Alex, gick faktiskt bra. Haha han var lite busig bara!

Kommentera gärna vad jag är bra/dålig på och vad jag kan förbättra! :)




tretorn

Jag vill inte ha mina tretorn längre ..

Jag vill ha mountainhorse supreeme highrider, jag tänkte köpa dem först men jag orkade inte beställa och greja så köpte tretorn jag älskade dem också då. men nu vill jag ha ett par nya. Någon som har ett förslag så kan jag "förstöra" dem så det verkligen ser ut som de har gått sönder själv, så det inte ser så hemmagjort ut. Så jag då kan byta till ett par andra snygga stilrena!

Skulle vara jättesnällt om ni svarar ger tips, hehe, eller om någon har gjort så själv!




stall

Lite mysbilder på Fabian på kvällskvisten.

Knäpper lite mer ute imorgon istället!














mysdag

Har vart i stallet heldag idag känns det som!

Mysigt faktsikt, kom ju dit. Red lilla söta Donald, han var faktiskt fin idag. Mjukare än igår när jag red honom. Han är född 04 så han är inte så utbildad än och går inte helt i stadig form. Men han går faktiskt rätt bra, och han är ganska känslig för skänkeln om man gör skänkelvikning ocksådär. Han kan inte skänkelvikning så jättebra ännu, men han kommer lära sig mer eftersom. Han är hur söt somhelst, lillplutten.

Sedan red jag ut min lilla buse. Skrittade först 1 varv runt anläggningen sedan red jag lite i paddocken. Skrittjobbade som jag kommer få göra 1 månad till typ ... Therese fick sitt pannband idag och hon blev iaf nöjd med det så då blire bra hihi.

Är ju med i u-sek ocskå så var med och hade film/pizzakväll med mindre barn. Så först åt vi pizza sedan såg vi film, såg en liten bit sedan gick jag och borstade och goades lite med Fabbispluttis.

Imorgon blire birsta med bästa Sofia Bodén. Ska väll köpa lite guld till pannbanden och kanske mörkröd så jag kan göra klart linneas plus banden under.

Knäppte aldrig några kort på Donald får göra det en annan gång ..

Donald
c-ponny
korsningsponny
född vet inte riktigt helt, men han är typ 5 eller ngt!

Fabbis



at home

Nu är jag äntligen hemma, kändes som dagen var hur lång somhelst..

Ska väll snart till stallet! Först blire till att rida på båda sötisarna och sedan mocka å allt åt Fabbis. Sedan efter det blire film/pizzakväll med u-sek och barn som ska komma dit såklart. Kommer nog bli bra det. Men jag har inte mycket att skriva om har inte hänt något speciellt faktiskt. Joo juste ska ta med mig kameran idag så det blir inlägg ikväll eller imorgon med massa bilder. Vi hörs!




skolan

Sitter på skolan nu och vill heeeeeem!!

Ska väll ta och ha gympa snart och åka skriller, lycka till säger jag bara! Fast jag är bäst att åka skridskor så, det är ju inga problem för the queen Emelie, HOST **




färg

Färger jag har justnu till pannbanden:

silver
ljusrosa
rött
gult
lila
mörkblå
ljusblå
mintgrön
mörkbrun
mörkgrön
svart
vit

Kan köpa hem fler färger om någon vill ha annan färg! :)


färg

Färger jag har justnu till pannbanden:

silver
ljusrosa
rött
gult
lila
mörkblå
ljusblå
mintgrön
mörkbrun
mörkgrön
svart
vit

Kan köpa hem fler färger om någon vill ha annan färg! :)


pannband

Jag har börjat gjort pannband nu!

Om det är någon som skulle vilja köpa är det bara höra av sig, msn, bdb, bloggen.
Har 12 olika färger så om man är intresserad kan man kolla vilka färger det finns så kan ni beställa.

Pannband 2 färger kostar 150 kr
Pannband 3 färger 180 kr

2 st jag har gjort, det nere är cob andra full om jag lyckades rätt hehehe får vi se imrn





skritt

Åkte till stallet med skolan.

Hade ju hälsokultur idag med skolan, så då har jag ju ridning. Hade bästa Donald igen, han är så söt. Han är en c-ponny grå skimmel jättesöt, men inte så utbildad. Så jag skulle få rida honom imorgon själv. Donnie är ridskolans halvnya ponny. Kan ju knäppa kort på honom imorgon.

Sedan så fixade jag till min lilla bäbis såklart. Skrittade faktiskt på honom idag det var tusen år sen jag red honom känns det som... Men det var riktigt skönt och kul faktiskt istället för att gå med honom. Sussie sa att jag kunde skritta på honom istället för att gå, men att jag skulle linda benen på honom. Han är ju faktiskt mycket bättre sen jag såg honom första gången när han var halt, då var han rejält halt ju det var ju hemskt. Men när vetrinären var och kollade på honom 2 veckor senare eller näre var, då haltade han inge mycket alls, det var så skönt att se faktiskt då är det ju på bättringsväg iaf. Längtar tills jag kan börja träna med honom och rida i paddocken å skogen och allt!

Ska ta med mig kameran till stallet imorgon, så det blir massa bilder wiiie!

VÄRLDENS BÄSTA LAG!




10000000000 förlåt

Förlåt att jag inte har bloggat någonting nu ... Jag har bara inte orkat och haft lust. Men nu ska jag komma igång riktigt igen och göra minst 1-2 inlägg per dag. Göra lite outfits, filmer, massa bilder osv. :)


film

Här kommer hoppfilmen, andra gången jag hoppar honom tycker faktiskt det gick bättre, han var jättefin. Han är helt grym! hihi




stressigt

Skolan först.

For till stallet efter ett tag när jag kommit hem. Var med Julia och kollade lite på hoppträning. Sedan red vi, jag red Ubbe han är så söt och fin lillbubbas. Åt i caffis sedan kollade vi på en till hoppträning lite. Sedan mockade jag fixade allt och ja. Bloggar mer imorgon promise. Filmen kommer imorgon LOVAR!



kick off

Vaknade upp hos Jullan såklart!

Så var vi kvar i hennes rum ett tag. Sedan fikade vi och gjorde lite saker sen åkte vi till stallet. Mockade,fixa vatten,mat osv. Så kollade vi lite på hoppträningen sedan tog jag in några hästar. Var på kickoff:en som man fick äta och fika. Det var väldigt god mat. Potatissallad och skinka å nå mer grejs osv. Sedan borstade jag lite på Fabianplutten så åkte vi och skjutsade hem Julia. Och jag har tappat bort min mobil... Bra jobbat! Men den måste vara hos Julia eller något, hoppas vi hittar den..

Imorgon blire den jätteroliga skolan.. Fast näe. Sedan stallet och sköta om min lilla sjukling. Så ska jag plugga också det ska jag göra nu med kuuuuuul. Eller ja inte än då men (A)


hahaha snyggaste bilden


dålig uppdate

Jag har uppdaterat väldigt dåligt senaste tiden, det ska ändras!

Dessa dagar har jag vart med Sofia, Julia (är hos henne nu). Vi ska till stallet snart och jag ska gå med Fabian sen ska vi kolla på lite hoppträning sen på kickoff och äta, prata osv. Igår var vi på birsta, köpte ingenting bara mat och godis hehe. Men ja, tar med mig kameran till stallet nu och knäpper lite bilder på snyggingen såklart. Blir ju inte så roliga bilder eftersom jag bara ska gå med honom. Men så fort han blir frisk ska vi knäppa massor med ridbilder eftersom det är mycket roligare att titta på. Men jag bloggar mer ikväll.

Måste träna på so prov som jag ska ha på torsdag. Kuuuuuuuuul, fast näe .. Men det roliga är att vi har trippelboll på tisdag så då slipper vi skolan hihi. Sen ska jag hoppträna Alex igen det blir askul! :D



sommar .. <3


svar på tal

men lill stackarn :(

huga , vad inte hoppa mer ? :(
äre så allvarligt ? :(

Alltså jag vet inte, det kan väll kanske bli så men det är ju klart att det absolut inte blir så också! Men jag har ingen aning just nu, vi lär ju få veta om 2 månader när vi kollar honom igen. Jag vet ingenting, han kanske blir helt frisk och vi kör på somvanligt eller ja. Jag vet inte när han blir frisk heller det kan ju ta länge till. Så helt ärligt vet jag inget justnu vad som kommer hända. Men jag hoppas såklart han kommer bli frisk mitt hjärta! <3

vad har du för kamera?:)

Jag har en nikon coolpix L110 den är väldigt bra enligt mig iaf! :)








björne

Kollat på Björne träning 2-dagars nu.

Har inte så mycket att skriva om faktiskt. Har ridit Ubbe iaf idag (fredag) gick faktiskt bra hihi. Ja jag kan ju inte skriva om något speciellt ridpass med mig och Fabian eftersom att han är halt och ska gå med honom 2 månader till .. Så det är inte speciellt kul. Kan inte tro det är så kul för Fabian heller. Hoppas såklart han blir frisk. Man vet ju inte jag kanske inte kommer kunna hoppa med honom mer heller eller något. Men nu ska vi inte tänka så! Jag hoppas av allt att han blir helt frisk och vi kommer kunna ha bra tävlingsår framför oss. Han är en riktig kämpe kan jag berätta för er. Min älskade lilla vän <3

Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om skriv gärna det! Har typ inga nya ideér .. :/




långdag

Kom hem från stallet för ett litet tag sedan, långdag i stallet är alltid mysigt!

Har suttit i cafeterian och ätit, kollat på hoppträning. Vart på u-sek möte mockat och masserat Fabian lite. Fick sedan rida Britney, en jättestor storhäst haha. Ja det gick väll sådär det är lite svårt att rida när hon är så jäkla stor hehe så ja det är inte så lätt att rida ihop henne. Sedan åkte jag med Anneli hem för 311 gången känns det som haha, hon är så snäll! :D


hahahaha finbiilden verkligen.?


svar på tal

Fin! Storlek? Vilken Linn?

Ja han är verkligen jättejätte fin hoppar superbra. När jag rider dressyr på honom är han också väldigt fin att rida. Han blir lite piggare på hoppningen då, men han är jättefin verkligen! Han är c-ponny dom säger han är maxad men jag tycker han är liten jag. Det var med 3 c-ponnysar till men jag tycker dom var större än honom. Han är ju rätt så smäcker också så då ser han väll lite mindre ut. Linn är min förra ridlärares barn. Eller ja, förrut när jag red på ridskolan så var hon min ridlärare hon är jättebra! Så det är Linn och Annelis ponny hihi sötisen!


vetrinär

Gunnar (vetrinär) kollade på Fabian idag.

Först kände han lite på honom sedan skulle han raka höger framben på honom eftersom han skulle ta ultraljud. Han tyckte det var jätteläskigt stackars lillbubben huhu.. Så rakade han först lite så sen vart han rädd och allt så han fick lugnande. Rakade klart benet på honom sedan sen så tog han och smörjde på något klet medel på benet. Sedan så tog han en grej och tog drog över benet på honom och kollade. Så såg man ju det var coolt faktiskt ultraljud hehe.

Men iallafall så hade han senskada såklart ... Men inte det värsta han hade sett utan det var lite lindrigare men endå. Så jag ska gå med honom i 2 månader. Sedan ska han komma tillbaka efter 2 månader och kolla då kanske jag kan börja trava. Det kommer ta en oändlig tid .. Men huvudsaken att han blir frisk såklart! Bättre att det blev nu på vintern än tävlingssesongen iaf. Bättre om han inte hade blivit halt alls då. Ja så vi får se hur det blir. Han kommer bli rastlös det märkte man bara på honom igår. Han vill inte vara sjuk utan han vill springa och busa, hoppa och ha kul.

Min lilla älskling .. :'(
BLI FRISK NU!
 





hoppfilm

Kommentera gärna vad ni tycker! :)




hoppträning

Var först på skolan somvanligt, askul! Fast näe ..

Kom till stallet. Mockade gjorde klart åt båda pojkarna (alex,fabbe). Sedan tog jag in Ubbe borstade också gjorde klar honom Maggi tränsade och sadlade hihi. Sedan red jag honom ett tag det gick väll sådär. Sist jag red var han asfin, men denna gång sådär gick det väll. Fast sadeln är lite hård haha så jag får ont i rumpan på sittsbenen.. :(
Klar med honom så satt jag i cafeterian ett litet tag sedan gick jag ner och ut med Emilia en sväng med Fabbis och Elmer 2 varv runt huset. Sedan tog jag av Fabian täcket och allt så gjorde jag iordning Alex.

Hopptränade ju för Pia idag. Alex var lite pigg på uppvärmningen hehe men han var hur jäkla fin somhelst att hoppa. Det var jätte kul att hoppa honom och det var första gången jag någonsin hoppat honom denna tävling då. Men jättefin vad han älskar ponnyn. Han och Fabian är bäst hihi!

Åkte sedan hem med Anneli, så nu sitter jag hemma och har ont i benen och är väldigt trött..
Väntar på att filmen ska ladda klart men det kommer ta 1000 år så får kanske ladda upp den imorgon istället.

Juste imorgon ska Gunnar (vetrinär) komma och kolla på bäbis och ta ultraljud osv. Så jag hoppas att det går bra! Slänger in mer imorgon, ha det bra!




ridning

Jag har ridit både idag och igår (söndag,måndag)!

Igår fixade jag och gosade med Fabian, mockade, fixade vatten, mat. Smörjde typ allt så det vart så fint så hihi!

Sedan var jag på Pia möte och satt där någon timme och lyssnade på lite saker. Sedan klippte jag klart Fabians man som inte var helt klarklippt innan jag gick haha stackarn. Alltså jag hatar hans man ibland den är så tjock också om man klippper så det är rakt åker den fram så det ser ojämt ut .. Buhuu .. Sedan fick jag rida Ubbe igen han var jättefin igår faktiskt! For sedan hem och la mig i soffan med familjen och somnade typ halv 9 rekord haha!

Idag åkte jag till stallet käkade sibylla med Jullan, kanske hur gott somhelst? Satt där ett bra tag typ 2 timmar kanske hehe. Gick sedan till stallet och mockade och lite sånt. Sedan fick jag rida Alex det gick också skitbra verkligen hur bra somhelst, han var jättemjuk och hade ett bra stöd för tygeln superfinis hihi. Åkte sedan hem med Anneli.


Imorgon blire skolan somvanligt .. Kul . Sedan hem och träna lite läxa tror jag, sedan byta om och åka till stallet. Gå ut med Fabian och fixa åt honom sedan fixa åt Alex och träna för Pia sedan. Hoppas på att det går bra ..!

Slänger in inlägg kanske senare eller imorgon!


stövlar



Detta är 3 par stövlar som jag skulle vilja ha, alltså någon av dem såklart!

1. Pioneér
Jag har testat dessa stövlar dom är sjukt mjuka och jättesköna. Snygga också för den delen, lixom alla dessa 3 kan användas till hoppning och dressyr passar jättebra till båda och är stilrent!

2. Hööks stövel
Dessa finns på hööks, jag tycker faktiskt de är snygga. Fast dom är ganska långa och smala i tåna och får det mer likna dressyrstövel, självklart är det snyggt till hoppning också. Och inte farligt pris på dem.

3. Supreme high rider (mountainhorse)
Jag älskar dessa stövlar, hur snygga somhelst och dem är de stövlar jag vill ha mest. De är smala i skaft och verkar sitta bra. Har testat ett par och dem är så himla snygga. Passar till hoppning och dressyr stilrent såklart! Om mina tretorn går sönder ska jag lätt försöka byta till dessa par även om man får lägga på en hundring om de är dyrare men dom ska jag ha någon gång! Så äre.



träning

Åkte till stallet vid kanske halv 12 och var där 20 kvart i.

Kollade först när Linn och Alice hopptränade lite, sedan fixade jag klart allt till Fabian.

Efter jag gjort mat, vatten och mockat till min plutt så gick jag och Elvira (kusin) till manegen. Sedan red jag Ubbe (urban cowboy), Maggies häst gick väll sådär eller ja mellan hehe eftersom det var första gången. Han är lite speciell så jag var lite nervös innan jag skulle rida. Men nu är han typ normal hehe, lugn och fin.

Sedan efter jag ridit Ubbe så tog jag in Fabian och tog på honom tränset så fick Elvira sitta på honom när jag gick en sväng typ 30-40 minuter. Sedan gick jag in med honom borstade och masserade lite på honom. Sedan när jag var klar gick jag och kollade på Maja träningen på lite folk som hoppade sedan åkte jag hem typ kvarti 7 kanske.

Ska väll ta och vara med Sofia om ett tag hoppas jag!

Slänger in ett inlägg om ett tag! :)

Hahaha skabbilden sen i somras efter en tävling..






ridbyxor

Var in på hööks med mamma och kollade lite.

Hittade 2 par ridbyxor ett par svarta och ett par gråa. Testade båda och ville såklart ha båda 2. Men jag behövde ju mest svarta men jag ville även ha ett par andra. Så det blev att jag köpte båda två. Så bra hihi!

Åkte sedan direkt till stallet för jag skulle rida ut med Eva på Alex. Sedan frågade Millan om hon kunde följa med och det fick hon såklart. Skrittade sedan ut hehe Eva var ganska nervös. Så v skrittade bara och Elmer som Emilia red på håller på att ridas igång också så han får bara skritta. Men efter ett tag travade jag lite bakom dem någon gång.

Gick sedan in och red lite inne, Alex var faktiskt fin idag lillplutten. Efter jag ridit gjorde jag klar honom sedan mockade jag och Millan fixade vatten åt båda och jag mat till Fabian. Medans jag mockade åt Fabbe borstade Millan lite på honom. Sedan lindade jag benen lite och myste lite med honom och släppte in honom i boxen så ställde han sig såklart och åt haha matvraket. Gick inte med honom idag, ska göra det imorgon.

Imorgon åker jag Sofia och min kusin till stallet vid 1 kanske. Sedan ska vi kolla på Maja träningarna litegranna, så det ska bli jättekul. Ska gå en sväng med Fabian imorgon också och hoppas på att Elvira och Sofia följer med mig, för det är tråkigt att gå ensam.. Menmen, vi får se hur det blir bloggar mer imorgon.

ungefär sådanna

snyggare irl såklart! ;D







ridit

Idag åkte jag till stallet vid halv 12 ungefär.


Kom dit och började mocka åt Fabian sedan fyllde jag vatten sen mockade jag åt Alex också å fyllde vatten.
Sedan mötte jag Julia på stallet.

När jag var klar gick vi ut och skulle hämta Fabian för jag skulle gå en sväng med honom så skulle hon följa med. Fick leta i hela stallet efter jouren för att om vi tog in Fabian så var Gandalf själv i sjukhagen och dom är en bra bit ifrån andra hagarna plus en stor fet snöhög så han skulle bli orolig. Tog in honom och Fabian började gnägga men han kan typ inte gnägga stackarn haha. Sedan hämtade vi honom och gick iväg typ 30 minuter eller något.

Gick in med honom och tog av lindorna och det å hängde upp dom och täcket så det torkar. Tog sedan in Jackie och Alex så fixade vi iordning dem och red. Gick faktiskt bra att rida Alex idag. Han var fin! Red inne i manegen ett vanligt pass inte så hårt. Tog in honom sedan borstade också.

Efter det kollade vi lite på hoppträning sedan kom mamma så borstade jag Fabian och åkte hem. Fixade till mig så for vi till Malin & Patrik. Ska väll snart äta lite mat osv.

Kanske slänger in ett inlägg senare eller så gör jag det imorgon!





Puck

Eftersom någon frågade vem Puck var ska jag skriva det!

Puck är en b-ponny som står på ridskolan red honom förrut hur söt och gulligt somhelst.
Red honom lite i ryttarsattsningen ett tag sen slutade jag sen red jag honom igen där. Han är lite speciell eller ja när han hoppar är han väldigt speciell. Han har ingen hoppteknik överhuvudtaget så han skjuter upp ryggen som satan och hoppar bra högt över hindren. Det var inte många som kunde sitta kvar på honom han går typ inte barnlektioner som dom hoppar på bara någon enstaka gång. Han är sjukt kul att hoppa älskar den lilla busponnyn.

Från början hoppade han ung 30 kanske knappt det, eller det var typ ingen som hoppade honom eftersom ja nivet jag skrev det nyss. Men sedan började jag rida honom och tyckte han var hur kul somhelst så jag hade honom i RS då ett bra tag faktiskt. Vi tog oss då upp i höjderna första hopptävlingen hoppade vi 30cm och jag tror nog det var hans första hopptävling på ridskolan. Det gick jättebra han överhoppade inte sig över hindren han hoppade bra, tog inte i så mycket utan hoppade lite mer normalt. Sedan minns jag inte riktigt om jag tävlade 50cm andra tävlingen men skit samma. Vi tog igenom oss i 50cm sedan 60cm tillsist tävlade vi 70cm och det var ganska så otroligt för att vara lilla Puck. Men vi gick aldrig nolla i 70cm tror jag hoppade det 2 eller 3 gånger. Först en gång så missade jag ett hinder och var tvungen att göra en volt, så fick vi 4fel annars hade vi gått nolla.

Och 1 gång åkte vi iväg med hästarna och tävlade borta då tävlade vi på Färsta utomhus det gick jättebra och han var superfin inte så rädd av sig också han var bäst. Hoppade 60cm först gick jättebra och nolla duktiga söta älsklingsponny. Sedan efteranmälde jag mig i 70cm då stannade han 2 gånger på ett grönt räcke sedan hoppade han hela banan. Han var jättefin endå och jag ska inte vara besviken. Det var alltså 2:a 70cm jag hoppade när jag hade honom och det var väll på slutkvisten ..

Eller nej förresten när vi tävlade på Näset så gick det rent åt helvete det var sista lokala tävlingen med honom tävlade 2 lokala. Fast det var innomhus .. Jag kom inte enns runt i 60cm han stannade ut sig var inte som han brukade, stannade och allt på framhoppningen 1 gång flög jag tillochmed av .. Ja sedan strök jag mig i 70cm fast jag kämpade på endå på framhoppningen men jag insåg att vi inte skulle klara det så.

Sista tävlingen med honom var på klubbtävling hade inte ridit honom på länge då jag hade bytt till en annan ponny i RS. Jag tävlade Fabian (första gången) innomhus dock var han inte min då men jag skulle testa tävla honom. Men då var han som han var på näset igen han stannde och stannade ville inte hoppa. 1 gång då han hoppade kom jag helt ur balans vart världens konstigaste språng då kände han väll att jag kom helt ur balans så bockade han och kastade sig åt vänster. Så haha sånt fint slut fick vi.

Flög av honom några gånger men jag älskar honom lika mycket endå.
Världens goaste Puck, kommer aldrig glömma våra tider saknar dom riktigt mycket faktiskt ..


Borta på barnridning och det hade haglat

Barnridning

Färsta

Färsta

Färsta

Färsta





Nolla i 60cm på Färsta, åååh han är så fin där. Han ser så stolt ut världensfinaste Pucko




hööks

Åkte in till hööks och bytte mitt schabrak till mindre storlek hehe det var lite stort jag köpte först.

Sedan åkte vi och hämtade bror och hans kompis i backen sedan for jag hem å bytte om och åkte till stallet.

Mockade fixa mat och vatten påengång sedan satt jag mig i cafeterian med några kompisar och prata och allt. Innan vi skulle hem borstade jag på honom lite gick inte med honom idag ska gå imorgon 30 minuter ung.

Hältan är väll inte borta än, han haltar ingenting i skritten och inte när han småtravar heller gick ju ingenting idag så jag vet inte hur det är idag. Men Sussie och Camillade hade kännt på honom och det är ju senan som det är så dom tyckte vi skulle åka in och kolla honom lysa senan och kolla vad som är fel, för det sitter ju mycket saker därbak så ja. Men det är ju nästan bättre att åka och kolla honom och se vad som är fel och att dom säger när jag kan börja rida och vad vi ska göra osv. Istället för att om han blir bra nu så börjar jag rida honom sedan blir han halt igen fast värre det vore inte så kul så bättre att vi kollar nu. Ska väll beställa en tid och kolla honom snart då. Hoppas han blir bra snart min lilla plutt.<3

Jag och Puck nu i sommar.. sötisen


vs



Vilken vinner?


the next three days

Den såg vi på bio jag och Sofia, var faktiskt bra.

På slutet var den en riktig nagelbitare haha, man visste verkligen inte om dom skulle klara det eller inte åå haha. Men jag kan inte berätta, men jag rekommenderar den faktiskt! Är det någon som sett den? :)




bättring

Gick med Fabian 30 minuter idag med mamma och han var bättre! Han haltar ju ingenting alls i skritten inte enns när han ökar på lite. Småtravade 1 gång och han haltade inte, men jag tror han haltar när man länger på steget men klart på bättringsväg! Jättbra min lilla älskling måste bli bra snart.

Knäppte lite bilder när vi var ute med honom.

Ska på bio vid kvart över 8 och se the three next day eller varen hette haha minns inte riktigt.










Hahahaha tur man var såååå gullig alltså, kolla på ponnyn inte mig tack! haha



slalom

Åkte slalom idag med Jenniefer, var faktiskt kul men ramlade och gjorde typ en volt hehe inte så skönt.

Gick ut med honom igen, han haltade inte i skritten men han var svullen men lite bättre. Ska gå med honom imorgon typ en halvtimma. Gjorde inte så mycket idag faktiskt förrutom slalom och stallet. Kollade på lektion på stalle och skötte min lilla prupp.

Har faktiskt ingenting speciellt att skriva i detta inlägg, bara ett almänt tråkigt inlägg typ.




ut och gå

Gick ut med busen ett varv runt stallet idag, han haltade inte i skritten vad jag såg iallafall. Travade lite lite och han såg inte speciellt halt ut iaf, travade lite lite en gång till sedan. Sen var jag nästan framme så travade jag lite till men lite snabbare då haltade han igen ååååh! Det är inge kul att han ska vara halt, jag vill att han ska vara frisk så vi kan ha kul igen. Nu får han bara stå inne hela dagarna för att han inte ska springa runt i hagen ute. Ååååå kan han inte bara bli frisk nu? :(




svar på kommentarer

Om ni skriver en kommentar som fin häst osv. så svarar jag på det inlägg ni skrev det så ni vet. Men om ni kommer med en fråga svarar jag såklart på den. Bara så ni vet om ni vill läsa vad jag skrev tillbax! :)




svar på tal

Hur lång e du? Fin blogg

Tack så mycket hihi glad jag blir. Jag är ungefär 162cm kanske :)
Tycker du jag ser lång/kort ut?




tävlingsbilder

Slänger in några tävlingsbilder sedan sommaren 2010!

















SOMMAR !


film

Jag gillar denna gamla film faktiskt.

Har inte filmat något mer än, så får göra det nästa träning.




2011

Det vart lyckat igår faktiskt.

Var med familjen hos några som vi var hos förra året det så det var trevlans. Åt middag och efterätter å allt där. Körde julklappsleken också att man slår tärningen och får man en 1 eller 6 får man ta en julklapp i mitten, så ska man alltså köpa 3 julklappar var för 50 kr. Man spelar ung 20 minuter, sedan öppnar man paketen så startade vi på 10 minuter sedan om man fick en 1 eller 6 fick man ta av varandra. Jag fick 2 tuggummisaker, spel och pengar spelet är skitkul! Efter det så kollade vi på raketerna så kom Anneli, Linn och hennes kille ner.

Sedan sjöng mamma och Anneli (min förra ridlärare) lät inte så jättebra om jag ska vara ärlig hahaha, sjöng lite otakt till musiken och allt vettu snyggt. Sedan kom Ann ner och körde på också sedan på slutet Marie.

När vi väntade på att alla skulle komma för vi skulle upp till Ann & Stefan för vi skulle sova där. Så höll jag och Anneli försöka få ner varandra i snöhög utanför huset, jag fick ner henne 2 gånger men hon ramlade aldrig. Sedan sprang jag in så gömde hon sig bakom en bil, lyckat sedan bakom dörren hahaha jadu.

När vi gick hem så sprang jag efter henne och tillslut fick jag ner både hon och mig i en snön skrattade gjorde vi iaf haha sedan 1 gång till senba satt hon sig över mig å ba, geru dig? geru dig? Haha och ja skrattade vettu,intefan ger jag mig eller ;) Sedan mulade jag henne å sprang därifrån mohaha.

När vi kom till Ann & Stefan gjorde vi lite saker sen sov vi.

Jag klev upp typ halv 2 haha. Fikade och allt, sedan åkte vi hem. Åkte till stallet och Fabian är fortfarande halt så klart ... Fast han haltade inte i skritten iaf det gjorde han igår. Lite bättre!

kusin Emma

Julia

Emma och Jenni

Julia



Julia

Helen & Samuel

Jenni & Emma

Mamma & Anneli

Mamma & Anneli

Emma & Linn

Ann

Ann,mamma,Anneli

Julia & Linn

Anneli,mamma,Ann

Anneli & Ann

mamma




GOTT NYTT ÅR!