outfit

Kvällens outfit
Gamla jeans: Ginatricot
Tröja: Bikbok

kvalitén är såklart på topp med!




betet igen

Har vart på betet med Jenniefer idag igen, var inte lika kul kan jag säga för det var så läskigt, var livrädd att det skulle komma en orm och bita mig. Så imorgon om vi åker dit ska jag ha gummistövlar sådetså! Men vi var där 1-1,5 timme kanske sedan for vi hem. Satt ju och fikade i hagen med hehe, sedan kom lilla Roger upp, vi trodde först han skulle till oss, men näääää då skulle han dricka vatten och han kom inte till oss efter buhu ..

For till stallet sedan, red idag gick inte så jättbra. Jag tog ju av honom "nosremmen" som sitter längst ner, för jag ville att han skulle ha ludd idag hihi. Men det gick inte så bra, han var inte lika mjuk heller, han gick väll säkert bara och gapade hela tiden.. Men ja efter stallet hoppade jag in i duschen sen åt jag. Nu sitter jag inne på Ackes rum och ska vara med Jenniefer. Innan det tänkte jag ta mig ett glas cola med isbitar i! Sitter just nu här i krulligt och jävligt hår hehe. Så ni får inte svimma när jag ser ut som ett svinto på bilden. Kommer bilder sedan betet idag och igår kanske ikväll eller imorgon, lovar. Ha det bra!♥







outfit

Dagens outfit
Linne: Ginatricot
Tunika: Ginatricot
Tajts: H&M
Örhängen: Ginatricot
Ring: Diva





betet

Idag har jag och Jenniefer vart på betet!

Kom dit gick in halvnervösa sådär .. Fick krypa under stängslet för att det var knytet i mitten, och vi vågade inte röra för om det var ström i det, men det gjorde inget att vi fick krypa under. A men sen visslade jag då men dom kom inte, vi gick typ ner en bit sen kuta upp igen sen ner sen upp, sprang några gånger upp å blabla haha. Vi var livrädda att dom skulle komma och tokgaloppera mot oss.. Ja efter sisådär 30-40 minuter gick vi ner, och dom galopperade inte mot oss haha. Knäppte massa kort och allt, det var kul att se dom igen och gosa med dom lite.

Efter det så for vi till Ica och köpte varsin dricka jag, mamma och Jenniefer och en liten godispåse. For sedan till stallet, och jag red igen grimma och grimmskaft, och ett tag med grimmskaft runt halsen med. Så det kommer merder på det lite senare för jag måste ladda in på datorn först.

Efter stallet så for vi hem, sedan gick vi ner och åt hos några vi känner sedan gick jag upp till mig och mötte Jenniefer efter vägen. Sedan gick vi till macken och köpte godis å sånt där. Sen till sibylla sen hem. Träffade dryga ungar efter vägen som jag fick utbrott på kan jag säga!

Nu har vi bakat sockerkaka och ätit mycket smet asgott, ska väll ta en smakbit på den om ett litet tag.

Hahahah måste berätta en rolig sak!
Jag och Jenniefer gick ut till studsmattan,
för vi skulle hoppa lite sen var det några
småungar i lekparken och vi la oss ner på studdsisen.

Emelie: ska jag vissla?
Jenniefer: ja!
Emelie: vissel*
Liten unge: vad varedär?
Jenniefer: hundvisselpipa*
Emelie: vissel*
Liten unge: tänk om det är någon konstig/farlig rök?!
J+E: haha
Jenniefer: hundvissla
Emelie: vissel*
Liten unge: tänk om det är någon konstig/farlig rök, kom vi går in!
E+J: hahahahahahahahaha

kommer inte riktigt ihåg om han sa konstig eller farlig rök så jag skrev så.
Hhahaha lite gulligt ellerhur.?

Fick bilder av Jenniefer, och det vara bara på mig och spotten, har mer på våran kamera!



flisans hjälm också hehe.




hoppibilder

kommer några bilder som Felix fotade, tack så hemskt mycket!
hoppade inte så högt idag, vi tränade på att hoppa bana så det var inte på höjden vi tränade idag! :)


























hoppträning

Hopptränade ju för Nina idag som jag skrev förrut, gick helt super han var skitfin. Jag fick till det idag alltså! Bästa gången av någonsin jag har hoppat med honom, han var så fin fick honom att lugna ner sig och inte bara rusa mot hindrena. Finaste pojken man har alltså?!? Det lär bli träning nästa vecka också, då tränar jag ensam så jag hoppas det går lika bra.

Ja hursomhelst har jag döö tråkigt, så om någon vill hitta på ngt eller så skriiiv, inte för att ni kommer göra det men vafan.. Imorgon ska jag vara med Sofia ett tag för vid 2 ska hon till sin farmor och farfar. Sen vet jag inte riktigt vad som händer får se, ska iallafall till stallet imorgon såklart skritta och trava lite barbacka med grimskaft runt halsen också. Nu har han lärt sig att lyfta på hoven när jag petar uppe vid benet och säger, "hoven" så gör han det, jag hoppas att han kommer kunna buga innan sommaren är slut iallafall. Men ni får ha det bra!♥





smultron

Klev upp vid 10 idag igen, känner mig stolt faktiskt hehe. Men iallafall vi har hoppat studsmatta, fikat och grejer plockat lite smultron nu. Sedan ska vi käka något, och sen blire stallet.

Jag har inte så mycket att skriva om nu på morgonen, men iallafall .. Bloggar mer senare, när jag typ kommer hem eller innan jag ska åka till stallet då. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare!♥

min till vänster vettu.

haha jättesöt man är, helt ofixad och allt .. ska nog fixa till mig nu




grilla

Idag har jag ju vart på isladan som jag sa, det var väll inte så speciellt kul men .. Ja efter det for jag och pappa till stallet, red på banan idag. Hade lite markarbete, 3 galoppbommar och 4 cavalettibommar, det gick faktiskt ganska bra.

Sedan efter jag ridit for vi till kusinerna där mammas syskon och deras barn var med, kusinerna alltså då. Och vi grillade också. Tog med mig en liten busunge hem också, hon ska sova här.


Imorgon ska jag träna för Nina, och Elvira ska få rida med mig ner, och kanske upp själv och jag håller i honom, om inte hennes bror vill rida Jonathan. Ja bloggar mer imorgon jag har inte orken just nu, vi ska slå på en film och kolla på den så att jag blir trött.. Blir till att kliva upp klockan 10 imorgon med. Sov gott alla ni som inte sover!♥

snygga mamma är också med, hahah hon ser ut som en råtta på bilden hah.






outfit

Dagens outfit
Rosa quiksilvertröja:Turkiet
vitt linne: Ginatricot
Shorts: Hemklippta
Fakeconverse
Ring:Diva

ska till ishallen, drf jag har tjocktröja.




godmorgon

Eller godmorgon vet jag inte riktigt om det är nu? Hoho idag klev jag upp vid 10 kändes jäääävligt bra faktiskt, för engångskull klev jag upp före min käre vän Sofia, som blev väldigt förvånad.. Ska fixa till håret nu också, sedan vid 2 åker jag med till ishallen och är där ett tag. Sedan när jag kommer hem ska jag väll åka till stallet och rida lite på plutten.

Tänkte ta lite markarbete idag, eller allstå bara galoppbommar typ, eftersom jag och Julia Abrahamsson ska ju träna imorgon tillsammans för Nina, hoppas på att det kommer bli kuligt. Jaa.. Skriver mer sedan när jag kommer hem, men när jag är klar får ni min outfit för dagen. Ha det bra!♥



kvälls outfit

Här kommer så min kallade oufit nu under kvällen, ska nog ta och låna ett par tajts av Sofia och ta av mig kjolen hehe.
Kände mig som ett luder i kväll när vi skulle till macken haha..

Outfit
Rosa tröja: Ginatricot
Fake converse: dinsko
Örhängen: Ginatricot
Svart kjol: H&M

inte så bra kvalité.




kväll

Sitter just nu hemma hos Sofia Bodén med henne och Jenniefer, ska sova här inatt! Har typ cyklat till macken eller jag har inte cyklat men Sofia skjutsade mig. Jag kände mig som ett sprutluder i mina kläder kan jag säga.. Men skit samma, nästa gång ska jag ha det på dagen istället hehe. Men nu ska jag umgås med mina kära vänner ha det bra puss!♥

Innan Jenniefer kommit.






outfit

Här kommer en bild på min outfit idag.

Grön klänning: Jc
Svart kofta: H&M
Svarta skor: ngn affär





Tibbe

Har den söta lilla dåren här hos mig nu, han ska snart hem som tur är haha han står och skäller i vardagsrummet..

Jag tog med mig Tibbe till Jenniefer gick inte så bra att hoppa med honom precis, haha. Sedan gick vi till mig och hämta pengar, sedan till Ica och köpte glass. Sen vidare till älven. Badade hundarna lite sedan gick vi typ hem. Ska väll vara med Jenniefer nu snart när jag är klar med lite saker. Ni får ha det bra så länge, hörs sedan!♥

Kolla in min förtjusande frisyr haha, ska ta och platta å volymera det sedan.






morgontrött

Klev upp för typ 10 minuter sedan, trött som satan allstå det kanske syns på bilden? Haha ne men jag vill kliva upp tidigare nu för jag somnar så sent på kvällarna och det är jobbigt när man är ensam..

idag ska jag vara med  Jenniefer, ska ta och fika typ snart sedan hoppa in i duschen när mamma kommer hem haha jag vågar inte duscha ensam.. Töntig jag är men ja. Ha det bra!♥




videoklipp

HAHAHA fyfan alltså, har suttit och kollat på en lite störd men asrolig kille! Kommer några klipp till er nu, gå även in och kolla på hans kanal har jättemånga videoklipp men ni får 1 smakprov för det blir ngt fel om man lägger in många.






lonley

Sitter här nu in my lonlyness.. Har lite ljus tända och det är mina vänner just nu .. Haha nä men nu ska vi inte vara så ledsen här, jag har det faktiskt lite mysigt endå. Ska ta och proppa i mig glass också! 





/ Emeliehellberg


fabian

Har inte gjort så mycket idag, vart på stallet bara.

Har inte kunnat ridit i helgen eftersom han hade tappat en sko, så jag skrittade bara en dag och travade några steg. Red i grimma och grimskaft och hade ett grimskaft runt halsen också, sen tog vi bort allt utom repet och det gick jättebra, han skötte sig fint så jag ska börja rida lite så också.

Men iallafall idag så gjorde ja iordning honom, knäppte lite kort också. Han fick ha sina fina vita lindor idag också, fast dom är lite långa men skit samma. Gick faktiskt jättebra, har fått nya gummityglar också,  dom é skitbra kan jag säga er. Red ett litet dressyrpass med mest trav, gjorde dressyrprogrammet en gång, hehe jag gjorde lite fel här och där men de e lugnttt! Han var jättefin idag iallafall så det nöjer jag mig med faktiskt.

Imorgon ska jag vara med Jenniefer, ska köra lite agility med Tibbe och Ellie! ( Tibbe är mormor och morfars hund, Ellie Jenniefers ) Får väll se hur det går, haha Tibbe lär ju inte hoppa så mycket men nä jag ska fanimej muta över honom med godis hoh. Sen ska Ellie och Tibbe få leka lite med varandra också, så det lär ju bli bra.
Sen mot kvällen får vi se hur det blir .. Kanske lyckas lura med mig Jenniefer hem så hon sover här. Men ni får ha det så bra!♥











/ Emeliehellberg


skinna ett djur levande

FYFAN
Jag blir så jävla förbannad på de jävla idioterna som hållerpå såhär. Man kan väll för i helvete inte skära av skinnet på ett djur som lever det fattar väll vemsomhelst? Bara för att vissa människor ska vara så jävla fin och ha djur päls på sig? Vartfan är världen påväg?!? Jag hoppas verkligen som sätter stopp för dethär, för videon ni kommer få se nu det är den hemskaste jag någonsin sett om djurplågeri. Hur kan man vara så jävla sjuk att göra så? Om man nu ska ta päls av ett djur som är så idiotiskt, så ska man iallafall avliva det före? Intefan ska man göra det när den är vid liv. Jag hoppas att dessa jävla idioter som gör på sånt sätt dör i helvetet!

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

/ Emeliehellberg


bilder sen myskvällen

Här har ni några bilder sen igår, la ju inte upp dom igår så här kommer dom, inte alls många med något iallafall.



t


I love you

/ Emeliehellberg

sofiakväll

Idag har jag vart och badat i havet, mulet och kallt var det först .. Men sedan klarnade det upp faktiskt, så jag badade några gånger. Träffade Sofia, Carro, Issa och massa där. Hade faktiskt ganska kul där på stranden, typ kastade sand på Kega så han gick efter mig och massa hemskt. Haha en gång följde han efter mig jag gick typ runt å massa å blabla, men hursomhelst sen sprang jag ner till vattnet, eller i vattnet då och han efter sen när han sprungit 2 meter kanske så stuper han framåt hahahahha fyfan alltså, han gjorde illa sig men det går så när man muckar med mig vetni!

Sen vid halv 3 åkte jag mamma och Acke hem, sedan for jag till stallet och hälsade på lillbäbisen. Red ett litet tag, och imorgon ska jag rida ut med Amanda en sväng. Efter jag ridit åkte jag hem igen, fixade till mig lite sen kom Sofia åkte med mamma, pappa och Acke till busshållplatsen. Efter 7-10 minuters försening så kom bussen som skjutsade oss till birsta.

Shoppade en ljusblå tunika, örhängen, mat och en tröja. Men vet ni vad? Jag tror jag ska såga av mig tån! Jag glömde förihelvete sakerna på bussen påväg hem, smått less eller?!? Jessica ringde till bussgrejset för glömda saker också men det var öppet från 8-16 störande! Så mamma ska ringa imorgon klockan 8 och kolla om det finns kvar, hoppas att ingen tagit det bara ... Så om det är kvar så ska vi väll hämta det imorgon.

Ja men efter Birsta stack vi hem till Sofia och greja på, sen cyklade vi till macken köpte godis, chips och hyrde film. Så nu har vi myskväll, har levande ljus på bordet, chips, godis, dator, tv och en liten mobil det är det som gör susen. Ha det bra!♥

kommer bilder på myskvällen imorgon!

/ Emeliehellberg

shopping

Blev inte alls mycket kläder. Köpte bara 2 plagg.. Hann typ inte mer eftersom vi skulle äta och åka tåg hem. Imorgon blir det Birsta med Sofia. Men i september blir det Stockholm igen med Sofia, Jessica, Wille, mamma, jag, Acke och det kommer bli fettt med skojjjj! Då jävlar blire shopping pusssss! ♥

Kläder
Grön klänning Jc: 129 kr
Svart kjol m dragkedja H&M: 199 kr

Godis på båten
Toffifee
Mentos cube tuggumin
Dumleklubbor
Saltapastiller







/ Emeliehellberg


grönalund

Lördag
Vaknade på morgonen klev upp kanske vid halv 9, 9 så fikade vi och gjorde oss klara. Sedan drog vi till stranden, fanns en vattenrutchekana där och man fick typ köpa hur många åk man skulle ha, kusinerna, jag och Acke köpte 12 åk var. Så åkte jag med Elvira haha hon är så sööt! Åkte först 6 gånger sedan stack vi ner mot vattnet, var fan asvarmt i vattnet ju, varmare än i vattnet vid rutchekanan asbraaa. Men ja efter vi vart på stranden så fixade vi klar oss igen och åt på Mc donalds sedan stack vi till grönan, åkte djurgården båten över. Första man åkte var ju blåtåget med lillkusinen Elvira, hon satt och höll för ögonen den lilla sötnosen haha. Vi åkte karuseller hela kvällen lång! Åkte även lite med min söta lilla kusin Elvira. Träffade Emilia Fahlberg där också det var fan kung ju, åkte med henne också. Men det var lite drygt men gång för vi skulle åka vilda musen, det tog fan 10000 år innan vi fick åka? Det var typ 2 stycken som spydde myyyyyys, så dom fick typ spola av vagnarna.. Hem åkte vi båten igen och sedan tunnelbana. Gjorde lite saker när vi kom hem, typ inget speciellt sen sov vi.

Söndag
Vaknade idag, klev sedan upp vid kvarti 10, 10 typ.. Sedan fikade vi och sedan packade vi och fixade oss. Chekade sedan ut från hotellet vid 12 tiden. Åkte sedan tunnelbana och låste sedan in våra väskor på cityterminalen sedan gick vi på stan ett tag! Hittade 2 plagg, sen hann vi typ inge mer efter det.. Ville gå in på GinaTricot men visste inte vart det var hehe.. Sedan åt vi på pizza hut, asgod pizza tjocka bitar mumms. Efter det hämtade vi väskorna och gick till tågstationen där vi skulle åka vårt tåg. Satt där kanske i 40 minuter och väntade. Vi fick iallafall åka x2000 hem skönt som fan. Ja när vi var på tågstationen igen hämtade Martin oss och nu är vi hemma. Faktiskt ganska så skönt, borta bra men hemma bäst. Det är ju så det är! Och imorgon får jag träffa min älskade Fabian igen och min älskade Sofia som var så snäll och skötte honom när vi var borta loveu.
Men ni får ha det så bra, lägger in 1000 bilder nu så enjoy it!♥

Åkta karuseller i lördags
blå tåget
jetline
jetrock
kattapulten
insane
tekopparna
snurrsak
lustigahuset
extream
vildamusen
nyckelpigan
slänggungorna

Bilderna är knäppta med digitalkamera, så klaga inte.



















Den lilla båten vi åkte, Birka paradise.





Två störda saker i en smäll..

Härliga utsikten från fönstret i hytten.





Taket på båten.







Acke lite smått nervös..

Skitdålig kvalité.










/ Emeliehellberg


färjan

Hej allihopa! Nu sitter jag på hotellet så nu kan jag passa på att blogga lite!

Torsdag
Vi skulle somsagt åka med X2000 ner till Stockholm, men näää då är det såklart söndert?! Då får vi åka ett annat tåg som inte såg så vackert ut på utsidan, men det var bra på insidan. Förrutom att vi skulle tagit en annan vagn, det var 2-3 vagnar som var mycket snyggare ju .. Men skit samma vi kom iallafall till Stockholm som var huvudsaken kom fram bara 15-20 minuter senare vilket inte gjorde något för vi hade inte alls bråttom.

är vi kom framså skulle vi låsa in väskorna i ett skåp på tågstationen men det fanns ingen stor ledig, drygt .. Men vi gick över till en annan plats, men det var ingen tågstation men där fanns det skåp så där proppade vi in 8-9 väskor haha! Sedan gick vi till en restaurang i den stekande värmen och käkade lite mat där. Sedan gick vi lite neråt mot stan men sen vände vi och gick tillbaka och hämtade väskorna. Gick till ett ställe där vi köpte glass och satt där och chilla haha.. Sen gick vi ner mot huset där vi skulle vara när vi skulle på båten. Var där och väntade typ 1,5 timme kuul. Men vi fick ju iallafall komma på bland dom första, de andra fick komma på typ 30-40 minuter senare. Båten var jävligt stor kan jag lova er, bilder kommer sedan när vi kommer hem såklart!

Åt middag på båten i restaurangen, det var buffée! Åt kötbullar, stekta potatisar och sås! Sedan var det efterrätt man fick ta också. Så det fanns mycket mat och välja bland, inte lika mycket efterrätt men lika bra det så slipper folket bli tjocka haha. Ja efter det så satt vi och kollade när Bengan spelade gitarr och sjöng och massa haha kollade på karaoke och jag trodde jag skulle dö, det var en tjej som sjöng falskare än jadu.. Jag vet inte vad hahaha fyfan vad pinsamt det var! Sedan gick vi till discot som var uppe på taket där poolen var, men dom hade ju såklart täckt över den så dansade massa folk där, haha fyfan vad kul det var för det va en tjej/tant 40-48 kanske eller något som dansade som aldrig förr, nämen det verkade som om att hon trodde att hon var typ 20 år? Det var jäkligt varmt igår kan jag bara säga, och på kvällen var det tillochmed varmt ute? Värsta kvavt så man kunde vara ute i linne och shorts. Efter vi var på discot gick vi tillbaka till där det förrut var karaoke och där Bengan spelade. Så satt vi och lyssnade på när han sjöng också. Sedan gick vi upp på rummet och slocknade.

Fredag
Vaknade uppe i sängen faktiskt, jag hade iallafall inte ramlat ner haha. Men vi gick och åt frukost vid 9 halv 10 kanske det var buffée då också såklart! Sedan efter det gick jag upp och fixde till mig lite och sedan gick vi å skulle sätta oss på taket, men det var 100000 st där så det fanns inget bord till oss, så vi fick stå ett bra tag sedan fick vi en plats! De vuxna satt där ett tag och "barnen" lekte haha, inklusive mig där då .. Ja fast ja jag är ju ett barn så. Sedan efter några timmar så gick alla vi till rummet och packade ihop allt så sen gick vi ut när vi var framme. Sedan åkte vi tunnelbana till hotellet gick först runt och blabla, jobbigt som satan jag höll på att svettas ihjäl. Men nu är vi på hotellet i Stockholm och ska vara här tills på söndag. Har Alexander och Jonathan ( kusin 8 år ) bredvid mig och snart ska vi gå upp till deras rum, för att är typ där. Imorgon ska vi till gröna lund och det kommer äga sönderr wohooo, här ska ja fanimej åka karuseller! Jocke ( kusinernas pappa ) har lovat mig att han ska åka det jag vill så jag ska åka tills han spyr haha, nejdå .. Men vi ska iallafall åka insane jetline och massa, kanske blir frittfall också .. eller inte får se, det är så obehagligt i magen på den. Men nu ska jag pallra mig uppåt mot rummet. Ni får ha det såbra där hemma!♥

/ Emeliehellberg

stockholm

Idag har jag vart md Sofia, sedan kom Jenniefer också. Cyklade till Ica och köpte det Sofia älskar sedan vidare till macken sen sibylla. Satt där och tjockade oss någon timme.. For sedan till stallet och Jenniefer följde med. Red Lill knubbisen lite typ 20 minuter. Fixade klar honom sen åkte vi hem. Var med Sofia och Jenniefer sedan också, vi gjorde inte så mycket faktiskt, vi spelade kort hjärter 7 askul! Sen stack Sofia hem och jag var med Jenniefer ett tag, sedan packade jag å nu sitter jag i köket och ska snart lägga mig.

Imorgon bär det av till Stockholm, åker hemifrån klockan sju och träffar kusinerna å moster å hennes kille på tågstationen sedan bär det av till Stockholm. Ska väll gå på stan ett tag när vi kommer fram, sedan ska vi till färjan. Ska åka färja ett dygn till Finland sen tillbaka, jag hoppas att det kommer gå bra.. Sedan på fredagen så kommer vi fram typ vid fyra, så då ska vi väll till hotellet sen ska vi väll ut och äta också. Sedan lördag blir det grönan som kommer bli skitkul! Söndag ska vi gå på stan en sväng så då blir det väll förhoppningsvis något handlat då också i hope. Vi åker hem vid sju på söndagen.

Kommer sakna mitt lilla fetto medans jag är borta, men Sofia är så snäll och sköter å rider honom åt mig. Så det kommer nog att gå bra! Rider väll på måndag jag då.. Och har skrivit en lapp så att hon kommer ihåg allt hehe, hon sa att jag skulle göra det så då gjorde jag det! Nu ska jag gå och lägga mig. God Natt!♥


Hyffsat gammal bild, eller vad!?!

/ Emeliehellberg

god morning

Vaknade vid tolvtiden låg kvar ett tag sedan klev jag upp. Har nyss fikat två mackor och korv på mums! Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt .. Finns typ inget att göra. Jag har inte så mycket att skriva om nu men, jag klev ju upp för bara en timme sen. Ska ta och måla naglarna nu faktiskt, gjorde inte det igår.
Vi hörs sedan. Ha det bra så länge!♥



/ Emeliehellberg


love

10 underbara låtar!





















/ Emeliehellberg

djurplågeri

Jag fattar inte hur man kan behandla ett djur som en jävla leksak? Hur fan kan man t.ex. tejpa igen munnen på en liten stackars hund och tejpa ihop tassarna tror jag också att det var och sedan he i den i en svart sopsäck och slänga ut den på gatan i den stekheta värmen? Hur kan man enns tänka tanken att göra så mot ett försvarslöst djur? Vad har dessa djur gjort för att förtjäna sånt, jag menar vill man inte ha kvar djuret som man har så kan man sälja det istället för att plåga det. Känns det bättre om man plågar ett stackars litet djur som inte kan beskydda sig? Tycker ni att det är okej? Det tycker inte jag.

Eller hur kan man använda sin stackars hund som en kamphund? Hur kan man vilja se hundar slåss för sitt liv mot varandra, det kan inte vara ett nöje? Vilka jävla idioter som använder hundar till sånt. Jag fattar inte att det kan vara så jävla kul att kolla på när hundarna tar livet på varandra.. Så sjuka människor som kan behandla djur på sånt sätt. Sedan om djuret tas omhand av något, t.ex. animalplanet det kollar jag på ibland. Ja så är dom kamphundar så ska dom adopteras bort, så gör dom ett test men det går inte för dom är så aggresiva så kan dom inte adopteras bort p.ga. att folk har uppfostrat dom som att vara aggresiva mot andra hundar. Förtjänar inte dom ett riktigt liv och bli älskad som många andra hundar? Dom måste inte användas till kamp. Och hundarna kan skada människor också t.o.m döda .

De jävla idioterna som skalar av päls från djur? Fyfan säger jag bara fyfan.. De gör det levande tänk hur det ska kännas en förjävlig smärta, jag såg ett jävla psykklipp en gång när de slog en tvättbjörn i marken när den levde, han höll i svansen och slog den mot marken sen kollade den in i kameran och såg så lidande ut fyfan vad hemskt det var, jag tror man fick se när dom skalade djuren också .. Jag kanske såg något snabbt men jag kunde inte se klart jag grinade för det var så fruktansvärt .. Vad förtjänade dom för att bli behandlad så?

Varför matar inte vissa sina djur och behandlar dom som skit? Vissa bara lämnar djuren och sticker, hur kan man enns komma att göra så? Jag tycker det är hemskt att jag ska behöva lämna bort min älskade Fabian i 4 dagar och de idiotiska människorna som bara sticker och aldrig mer kommer tillbaka och hämtar sitt djur. Jag tycker det är fruktansvärt att djur ska behandlas på sånt vis.. Om man ska ha ett djur ska man ta väl hand om det, annars ska man inte ha ett djur. Man ska fan inte skaffa ett djur om man inte kan sköta om det. Man köper inte ett djur för att man ska slåss med det, misshandla det, svälta det utan man köper ett djur för att man ska ha kul tillsammans med det, ta väl hand om det och se till så att djuret har det bra.

Eller som spanjorerna, vilka jävla idioter rent utsagt! Hur i helvete kan man ha kul genom att sätta spett i en tjur? Hur kan det vara ett rent nöje? Det är så tragiskt att ett tjursliv ska gå åt att spanjorer ska ha kul genom att sätta spjut i det? Först ett spjut, sen ett till och ett till o.sv. fyfan vad den stackars tjuren ska lida. Dom borde förbjuda detta jävligt hårt och se till att det aldrig händer igen.

Det är samma sak med rodeo? Man spänner fast någon jävla grej i snoppen eller pungen på en hingst så att den blir helt vild och hoppar runt som en dåre. Skulle de som gör sånna saker vilja vara med om det själv? Skulle dom vilja bli lika behandlad om djuren som blir behandlad som skit?

När jag var liten var jag inte heller så snäll mot djur faktiskt .. Vissa saker ångar jag än att jag gjorde. Men nu när jag är en aning äldre fattar jag ju lite mer än vad jag gjorde när jag var liten hoppas jag ... Ne men visst fattar väll jag att man inte typ kan klippa av svansen på en katt t.ex. inte för att jag har gjort det precis men när man var liten fattade man inte vissa saker . Men de vuxna människor värkar inte ha kommit ifrån sin barndom än dom heller? Fattar inte vad som är rätt och fel, jag som nu inte enns vuxen fattar ju att jag gjorde fel. Men det verkar inte dom göra.

Människor som plågar sina djur kan inte ha något hjärta. Helt jävla hjärtlösa människor och de borde bli behandlad likadant som dom behandlar sina djur. Hur kan man enns orka gå upp på morgonen och inse att man har gjort ett djur illa? Hur kan man ennes orka dagen? Fyfan ..







/ Emeliehellberg ♥


stallet

Åkte till farmor och farfar, hehe lyckades lura med lilla Sofia. Sa att vi skulle till stallet och att Fabian skulle vila så hon skulle testa honom imorgon istället. Och hon gick på det, så då följde hon med haha. Vi fikade och gjorde lite saker sedan skjutsade vi hem Sofia och åkte hem så jag fick byta om sen kom Sofia så åkte vi till stallet. Fixade klar fabian visade henne lite saker också. Ska skriva en lista på vad hon ska göra när hon tar hand om honom, och hur hon ska rida också. Det gick bra för henne att rida honom. Men det är inge kul att jag ska lämna bort honom, det är jobbigt .. Men Sofia är så snäll så det är ingen fara! Jag kommer sakna min lilla älskling .. Men vi ska ju inte precis vara borta ett år, det är ju över helgen.

Sen när vi var klar for vi hem till mig, jag duschade av mig lite och packade saker för jag ska sova hos Sofia. Sedan cyklade vi hem till henne jag skjutsade henne. Sitter vid datorn och hon sitter i sängen och pratar somvanligt med H*** ****** haha! Snart ska jag ta bort nagellacket och måla på mitt nya turkosa snygga nagellack hehe. Men ni får ha det så bra, kanske kommer ett till inlägg senare eller något!♥




Hahahhahahahah fyfan vad fult!



älskardig världens bästa ponny ♥

/ Emeliehellberg


outfit

Detta är min outfit justnu!
Funderar på om jag ska byta till den svarta enaxlade jag köpte idag istället ..
Det kommer bli döövarmt.

Basebolljacka
Gladiatorskor
Hemklippta jeansshorts







/ Emeliehellberg


birsta

Idag for vi till havet igen på morgonen, men vi var inte där så länge för det var fan kallt. Åkte hem med Sofia igen vid halv två ungefär, eller något. Sedan efter en stund kom mamma och hämtade mig, så bytte jag om också, sedan kom Sofia och hämtade mig.

For till birsta shoppade litegranna och åt storstrips, vitlöksdipp och en kall liten cola. Sitter nu hemma i den berömda soffan som fått vart med i text så många gånger haha.. Ska snart åka till farmor och farfar, för farmor fyller år så vi ska väll gratta henne och fika gott fika också. Sedan efter det ska vi hem, byta om och hämta upp Sofia sedan till stallet. Sofia ska få testa rida Fabian idag, får se hur det går, hoppas det går bra då. Sofia ska ta hand om Fabian när vi åker till Stockholm nu på torsdag tills söndag. Känns inge kul att åka ifrån min lilla älskling igen. Var ju borta förra helgen också, men han får det nog bra när Sofia tar hand om honom. Sofia sover nog här sedan då ska vi hitta på något kul, kanske blir att traska sig mot macken ett tag och chilla lite på sibylla haha.. Vem vet. Vi hörs sedan, Ha det bra!♥

Dagens shopping
Baseball kofta 249 kr
Två enaxlade ( linnen 19:50 kr st ) 38 kr
Nagellack turkost 25 kr
Strips, dipp och dricka 35 kr
Två tuggummin jenka, shake 2 kr

skrattretande dålig kvalité.






/ Emeliehellberg

havet

Idag har jag vart och badat i havet. Iskallt var det där kan jag säga er. Det gjorde fan ont på kroppen man vart halvt bedövad.. Sist jag badade där var det faktiskt bra men idag, iskallt. Låg bredvid Sofia och johanna där, och var med dom. Jag doppade mig några gånger men inte var man i jättelänge eller, alla gånger förrutom en var jag i ett litet tag men alla andra gånger flög jag upp ur vattnet. Efter det så for jag hem med Sofia, skjutsade först hem Johanna sedan åkte vi till Sofia. Busade lite med söt Sanny ( Sofias hund ) och gjorde mitt trick som jag lärt honom haha också sedan kom mamma och jag åkte med henne hem. Senare vid femtiden åkte jag, mamma, pappa och Sofia till stallet. Vid halv sex, femöverhalv så red jag ner mot träningen och Sofia gick med.

Träningen gick faktiskt bra, vart 2 stopp men det var mina fel. Nina berättade hur jag skulle göra lite nu så. Hoppade bana på åtta hinder, gick inte så bra .. Han stannade på tvåan då som var ett räcke, och på trean som var en oxer. Sedan skulle jag ta om ettan tvåan och trean, han hoppade då men det vart ett litet knashopp på tvåan. Men sen tog jag om det igen och Nina sa hur jag skulle göra. Och han hoppade superfint då lill pluppen min.
Ska väll träna något nästa vecka också hoppas jag. När vi var klara tog vi av sadeln och jag gick med honom hem sedan. Tyvärr inga bilder för Sofia råkade glömma kameran hemma.

Vi cyklade till macken och jag köpte godis och Sofia chips. Först började vi gå sen ångrade vi oss och tog cykeln, sedan ser jag Skrållan ( min kisse ) har något i käften ... Det var en liten mus fyfan vad hemskt det var. Den var så liten och Skrållan la ut den på marken, fyfan tyckte så synd om den. Sen ville Skrållan leka med den och höll på att slå runt den typ med tassarna, jag ba röt till åt henne gjorde det två gånger. Sedan efter en stund tog hon upp den och la den på andra sidan och lämnade den där stackars liten..
Senare när vi kom hem gick vi upp till Kega och åt god mat sedan gick jag och Sofia hem till mig igen. Tände ett ljus och smaskade på godsaker. Nu halvligger jag i sängen och Sofia i sängen bredvid och pratar i telefon. Imorgon ska Sofia få rida på Fabian för hon ska nog ta hand om honom när vi är i Stockholm så snällt.
Ni får sova så gott!♥





/ Emeliehellberg

kusiner

Allvarligt, jag måste ha två av världens sötaste kusiner? Emma är 6 år och ska börja i 6-års (brunt hår). Elvira är 7 år och ska börja i 1:an (ljust hår). Typ världens sötaste, det kan ni erkänna. Bilderna är typ 1,5 år tillbaka kanske? Men dom är fortfarande lika söta. Haha jag sa hur dom skulle posa på bilderna!♥








Elvira ser fan vuxen ut i ansiktet där hoho.


/ Emeliehellberg


hemma

Nu är jag hemma igen!

Lördag
Åkte till tävlingen var där tills Issa hade tävlat, fick ennu ett nedslag satan också.. Men ja bättre det än att han stannade iallafall. Men sen åkte vi till hotellet sedan till max och åt hambis heheh. Efter vi ätit for vi tillbaka till hotellet och jag, Wille och Issa badade somvanligt i poolen. Senare åkte vi till stallet igen och Issa släppte ut Casse i hagen en timme ungefär sen tog hon in honom. Vi åkte tillbaka till hotellet sen skulle vi äta, åt club sandwich var två skitstora mackor och strips å nå mer .. Men jag orkade bara mackorna lämnade stripsen,åt några då men sen åt jag lite av det andra typ morötter/pizzasallad. Innan maten och efter höll vi på att leka med en ballong jag, Issa och Wille haha och massa. Sedan badade vi igen. Sen efter det lekte jag och Issa med en boll haha töntigt men, sen tog vi med den i korridoren också. Sedan busknackade vi på rummet mittemot sen kolla vi i nyckelhålet, efter tredje gången blev han nog småttless, han sa något men vi hörde inte. Men vi låg och kollade på hajen sedan på tv:n. Sedan kom hennes bror också, kollade lite på hajen sen sov vi.

Söndag
Idag fikade vi som alla andra dagar på hotellet, sedan gick vi upp och packade klart sen for vi till tävlingen. Det gick bra för Issa idag, men även ett nedslag igen ... Men hon kom iallafall trea endå, för alla i hennes klass rev utom två stycken, det vart omhoppning för dom, men Issa kom trea för hon hade snabbast tid av de som hade fyra fel. Det gick lite segare idag för i msvb:n så vare omhoppning när alla hade hoppat klart i klassen, det måste minst vara 2 stycken som gått felfria i grunden för att det ska bli omhoppning, annars vinner den som har gått felfri själv. Om ingen är felfri så får alla som har 4 fel gå till omhoppning. Men sedan när vi var klara med allt så åkte vi hemmåt. Jag och Issa låg först nere på "sätet"/soffan i bussen sedan klev Issa upp och la sig i sängen med hennes bror. Senare stannade vi på en hamburgekiosk eller vad man säger och köpte mat. Jag köpte en liten strips och liten dricka för jag var inge hungrig. Sedan påväg hem igen så la jag och Issa oss uppe i sängen. Dom släppte av mig där de hämtade mig, sedan kom mamma och hämtade mig. Ja en trevlig helg har jag haft!

For till stallet efter ett tag när jag kommit hem, tog in honom borstade, lindade och grejer sedan red jag. Kusinen Emma och faster Ann kom också dit och emma fick rida, sötungen. Sedan efter det skulle jag gå in med honom men han tvärvägrade att gå in, jag fick inte in honom ingen fick in honom. Typ alla försökte få in honom men han vägrade.. Vi stod där typ en timme, men han gick inte in? Även att det spöregnade blixtrade å åskade men han gick inte enns in, han tvärvägrade och vi vart dyngsura. Sedan longerade jag honom ett tag och skulle försöka igen men han ville inte endå... Sen lämnade vi honom ute så fick han va ute en 1,5-2 timmar sen fick dom in honom som tur var. Tjurgubbe man har alltså ... haha tjockis, alltså han har blivit ett litet fetto nu magen har blivit rund, måste banta bort det fort haha. Imorgon äre Ninaträning så jag hoppas det går bra, var ett tag sedan jag tränade för någon nu så det kommer bli kul i hope. Även fast min lilla gubbe är en tjurskalle, även om man blir så jävla förbannad att man bara vill klappa till honom när han gör så, så älskar jag honom endå. Hoppas det går bra imorgon då, kanske får med mig Sofia dit för jag skulle vara med henne imorgon så då kanske hon kan filma eller knäppa lite kort. Ha det bra!♥



/ Emeliehellberg

umeå

Imorse vaknade jag upp bredvid Sofia somvanligt hihi, men sedan fixade vi oss, fikade å greja. Sen hem till henne, jag fick låna en bikni skitsnällt tack! Sedan följde hon med till dit Issa hennes mamma och bror skulle hämta upp mig då vi skulle till Umeå. Hoho vi åkte hästbuss ashärligt hehe, vi hade lite kul i bussen kan man säga för efter vi vart på max i Övik så fick jag och hennes bror (William) en frisbee var, också kastade vi runt min frisbee och en skulle ligga i sängen ovanför där två stycken satt och skulle ta den och blabla. Men vi åkte direkt till tävlingen, fyfan alltså det är så jäkla stort där och det är skitsnyggt, dom har fan takkrona och allt?! Typ flera stall i ett och samma "hus" eller vad man ska säga, anläggning kanske. Men det gick bra för Issa, ett nedslag men hon tar igen det imorgon.

När vi kom till hotellet fixade vi oss lite och bytte om åså sen åt vi mat. Efter maten gick jag, Issa och Wille å badade i den stooora poolen haha. Men det var skojsigt endå, det var djupt där.. Man kunde knappt stå på tå på det lägsta och nå upp. Men nu har vi duchat och är fräscha igen. Sitter vid hotellets dator nu, det är asskönt tangentbord haha, även .. Vi vill köpa godis men det är så jäkla dyrt här på hotellet ... Issa står nu därborta och ska köpa riesen chokladgrejs typ, men det är några som ska ha ett rum som är före, och hon som jobbar får prata engelska med dom. Men nu är dom klara haha det tog ett tag, nu är Issa lycklig med sin riesen. Ha det bra alla, för det har jag!♥



/ Emeliehellberg


stallet

Var på stallet och hoppa lite på bubbas. Vart fyra studdshinder och ett annat litet räcke som låg på 60 kanske. Först hade jag typ några galoppbommar och sen kryss, sen la vi till ett hinder ibland också tills det blev alla fyra. Sofia la vattenmattan över räcket som stod själv, först åt ena vita sidan sen åt andra Han vägrade inte en gång. På slutet hoppade jag tre studds och två galoppsprång sen räcke typ 3 gånger kanske. Sen travade jag av honom han var så duktig. Först hoppade jag kryss på studdsen sedan hoppade jag typ räcken. Mamma och Sofia hjälpte mig och bar hinder jättesnällt!

Under kvällen har jag och Sofia åkt med mamma till Macken sedan gick vi hem. Köpte chips, popcorn, gräddfil, dipp och jag köpte en godispåse som jag ska ha med mig imorgon när jag åker till Umeå annars kommer jag få panik haha, närå men ... Haha vi sitter i sängen nu och har tjockat oss med poppisar och chipsisar å dippis haha, sällan. Sofia ringer h*** ****** nu. Någon som kan lista ut vad det är? Inte så svårt kanske men.. Jag ska snart packa, typ klockan 11. Ni får ha det bra helgen utan mig mohaha!♥


haha vi har redan blivit fetare..


/ Emeliehellberg 

birsta

Har vart på birsta nu med älsklingsSofia. Gick runt i massa butiker också, det är fan as mycket rea där.. Superbra, men jag köpte typ inget.. Det enda jag köpte var ett par snygga örhängen. Önskar att jag var rik och kunde köpa allt jag ville ha, skönt det skulle vara .. Köpa för några tusen varje gång man var där, kanske hur bra som helst. Men vi åt iallafall på Mc Donalds, i love it. Älskar Mc Donalds mat, det är så jävla gott .. Tjockis jag.

Nu ska jag strax åka till stallet och rida Fabbe. Ska ju hoppa lite gymnastik som jag sa, och lite balans för mig typ släppa tyglarna i studdsen. Vi får väll se hur det går med det, kanske druttar i backen också vemvet? Haha nej jag ska ta det lungt faktiskt. Bästa Sofia följer med också, kommer bli bra.. Hon kommer nog sova här inatt, och vi ska ha det mysigt hihi, typ kanske kolla på film äta chips och dipp å lite annat nämner inga detaljer över ringningen som vi kommer göra hahahaha. Ha en bra eftermiddag! ♥

Dagens köp
Örhängen Ginatricot
Happy meal Mc Donalds
Mac flurry marräng swiss Mc Donalds


ignorera min snygga röda duSYNSab tröja, haha den rider jag i ska till stallet nu.

Örhängerna jag köpte!

/ Emeliehellberg

gatufesten

Onsdag
Igår gjorde jag inte så speciellt mycket. Var på oxviken på förmiddagen med Sofia och dom, så planerade jag Sofia och hennes bror William massa saker, och sen berättade vi för föräldrarna haha, men nu ska typ jag, mamma, Alexander, Sofia, Jessica och William till stockholm i augusti, hur kul kommer inte det bli då? Vi ska gå på grönan och shoppa typ dödskul ju haha. Men senare var på stallet och red bäbis en snabbis bara sedan hem igen. Åt mat och fixade klart mig sen bar det av till gatufesten.Jag mamma och pappa åkte med min kusin in. Emelie mötte upp mig där sedan gick vi iväg. Vi gick till karusellerna för att åka en, vi köpte en biljett för 35 kr, så jäkla dyrt alltså men vad gör man inte för karuseller hehe? Men vi åkte breakdance, det var askul hoho, vi åkte den 3 gånger på hela kvällen haha. Men vi gjorde inte så mycket endå, köpte remm gick runt och kolla på folk. Kollade lite på Brolle satt på en gräsmatta och sen när jag klev upp såg det ut som om att jag hade skitit på mig kuuuul... Jag hade tydligen sutte på en snus, så då fick jag gå med väskan hängande vid rumpan typ haha ågud. Senare åkte jag mamma och pappa buss hem, den skulle gå typ 12 tror jag men gick typ tjugoöver. Sedan när vi kom hem åt jag lite köttbullar också haha. Sedan gick jag och mamma å la oss! Juste jag har fått en ny mobil av papi. Hehe han köpte den på Ica Maxi för 299 kr. Skulle egentligen kostat 399 sa han men han hade något kort så han fick rabatt typ kommer bild här nere. Mina mobiler är ju fet paj så .. Men denna mobil tror jag inte kommer gå sönder om man t.ex. tappar den eller något. Bättre kvalité än på dom nyaste dyra mobilerna tror jag iallfall, dock inte lika bra då men vafan skit samma den duger hehe.

Torsdag
Idag har jag gjort ... inget. Sitter i den berömda soffan nivet haha, och ska snart fixa mig. Ska med Sofia till birsta och kolla om jag hittar något. Sedan efter jag har vart med henne på birsta blir det till att åka till Fabian och hoppa lite, kommer inte hoppa högt bara lite gymnastikhoppning med lite studds också. Sedan ska jag hem och packa för att imorgon bär det av till Umeå med Isabella, kommer bli så jävla kul. Hon ska tävla, och vi ska bo på hotel, bada och massor. Kommer bli askul, dom hämtar upp mig med hästbussen imorgon vid halv 10 tror jag. Kommer hem på söndag och jag lär nog inte blogga något under helgen om inte Issa har någon dator, men om hon har det och jag får låna den så kommer det inte bli långa inlägg. Ni får ett långt på söndag om alla dagarna, det som jag kommer ihåg iallafall. Ha det bra!♥


Det är en nokia 2330 classic, faktiskt bra och jättesköna knappar
att smsa med. Går inte lika lätt sönder som de dyra nyaste telefonerna
tror jag nog. Det finns ju kamera på den också, hehe men den är inte
så jättebra, men det finns ju allafall.!

/ Emeliehellberg ♥

grilla

Det vart ingen bio Lisa fick inte. Så jag stack och badade med Emma-Lee, Beatrice, Elina och Micke. Sedan efter det cyklade vi hem. Sedan träffades vi typ 2 timmar senare haha segisar som vi är och så skulle vi tillbax och grilla. Vi kanske stack iväg vid halv nio, nio typ. Sedan när vi var där hade alla tagit med sig grejor, jag tog grillkol jag haha. Men såklart hade ingen tändvätska .. Åh haha så vi fick ingen riktig eld, den slocknade typ eller glödde bara sen. Men vi åt kall korv istället och fikade å hade mysigt. Men sen fick jag, Elina och Bea för oss att vi skulle bada!?! Det var asskönt i vattnet! Ja men vi badade en stund sen vare några gubbar på bryggan snett mittemot oss som typ pekade på oss sa Micke? Sen började dom gå mot oss, och jag fick panik som fan och flög upp ur vattnet och slängde på mig tjocktröjan.. Jag hade jeans så skulle nog inte gå så bra om jag tog på mig dom. Sen bara gick dom förbi oss när vi hade gått till grillplatsen? Sen badade vi igen också. När vi kom upp var det världens eld vettu, haha när vi skulle hem drygt.. Men sedan cyklade vi hem och nu är jag hemma då.. Cyklade hem vid 11. Ja nu ska jag väll kolla lite till på datorn sen lägga mig i soffan och sova kanske. Vi hörs imorgon lägger upp bilder sen badet om Emma-Lee skickar dom till mig! Ni får nöja er med en annan nu.
God natt!♥



/ Emeliehellberg


bio

Hejsan! Idag vaknade jag utan Sofia. Hon skulle iväg så hon gick kanske vid halv 10, och då sov jag hehe. Men sen klev jag själv upp lite senare. Gjorde typ inget speciellt satt typ vid datorn också. Sedan åkte jag med mormor till stallet. Först åkte vi till kyrkogården, hon vattnade och lite annat. Men sedan ner till stallet.

Red ett dressyrpass idag igen, gick faktiskt bra han var så fin så. Tränade lite förvänd galopp han byter typ av sig själv också. Så han ska få lära sig det, han studdsade litegranna men efter långsidorna på slutet var han fin! Men alltså jag fick panik för det var en jävla geting som surrade runt honom, och jag är livrädd så jag höll på att vifta runt med benen som en idiot, Fabian måste tänkt att jag var helt dum i huvudet. Usch hatar getingar, bromsar och alla äckliga kryp..

Nu ska jag snart sätta i mig lite pastasallad när jag skrivit klart detta inlägg, sedan ska jag förmodligen på bio med Lisa, om hon får hon har inte frågat än. Hoppas på det bästa, men isåfall ska vi se eclipse. Ne nu ska jag äta. Ha det bra!♥



/ Emeliehellberg


nice dag

Idag vaknade jag klev upp typ vid halv 11 kanske? Sedan fixade jag mig, sedan kom Sofia. Så cyklade vi till Ica och köpte Sofias lilla älsklingssak! Haha och jag köpte tuggummi. Sedan vidare till Sibylla och satt där å tuggade och hon åt sina små saker hah. Sedan köpte jag strips och en dricka. Efter en timme kanske cyklade vi hem, sedan träffade vi Bea på vägen, och hon skulle vara med Emma-Lee och bada. Så ville dom att vi skulle med, först var Sofia lite tveksam men jag tvingade med henne haha! Men jag tror hon tyckte det var lite kul iallafall. Men efter vi badat åkte vi till stallet jag, mamma och Sofia!

Red ett dressyrpass idag och han var skitfin faktiskt. Och Felicia hjälpte mig och visade hur man lindade benlindor hehe, alltså när jag red inte bara vanlig så det var skitsnällt! Sedan när vi var klara skjutsade vi hem Sofia sedan åkte vi hem. Sen kom Bea ner, sen kom Sofia. Vi skulle sticka och bada igen, iallafall jag och Bea! Det var först kallt när man hoppade i, men senare blir det varmt och skönt. Men när man badat ett tag blir det kallt hihi.  Fyfan alltså det var tuuusen fiskar där och jag skrek som en dåre hahaha! Fiskar är läskiga..

Nu sitter jag med Sofia bredvid mig, gissa vad hon gör? Ringer H*** ******, ovanligt va? Hhaha. Imorgon ska jag väll hitta på något, ska iallafall rida dressyr på plutten så får vi se hur det går. Ha det bra!♥


ser ut som en trött tomat!

/ Emeliehellberg ♥

springtur

Igår var jag ute och sprang i typ 30 minuter, eller jag gick lite kan jag medge hhehe. Men jaja det ska man också göra! Tycker jag var duktig som sprang jag. Ska väll göra det ngt mer i veckan faktiskt och funderar på om jag ska testa träna fotboll igen? Jag vart så jävla sugen att spela när jag kollade på lilla vm i helgen. Får väll se.

Gårdagens
Spring outfit
Uppvikta tajts
Slappt linne
tennis skor
hästsvans m fläta i luggen!





/ Emeliehellberg

stekande röd

Idag har jag vare på lilla vm igen, och vädret var faktiskt ganska skönt idag för det var inte så soligt så det var lagomt idag. Jag har bränt axlarna och liten del av armarna somfan, så jag är röd och det är kokhett där när man känner, plus att det svider där. Stackars mig haha. Men idag har jag kollat på lilla vm igen som jag har gjort hela helgen .. Men Timrå ( Alexanders lag) kom tvåa och fick silver. Dom förlorade finalen mot Matfors med 3-1. Dom var faktiskt ganska slöa Timrå då alltså. Om dom hade spelat likadant som när dom mötte Giffarna hade dom vunnit! Men ja så är det, man vinner inte jämt hehe. Men jag har nyss ätit kebabtallrik delade med Acke. Så har jag vart hos Fabian, red honom inte nu heller men imorgon blire ett hårt dressyrpass! Men han blir så jäkla svettig för han är så långhårig, sen ser han ut som en liten huligan hahaha. Jag vill raka honom, men Sussie sa att man inte skulle göra det nu när dom fällde hår men det är flera stycken som har gjort det endå? Vi får se hur det bli.
Nu tror jag faktiskt att jag ska ta min feta röv och sticka ut å springa lite. Sen efter det duscha och sitta vid datorn igen. Ha det bra!♥

Dagens outfit
Shorts: H&M
Linne: Bikbok
Gladiatorskor
Brillor




fastnar inte alls bra på bild idag..

linnet bakifrån. Man ser
att min rygg är alldeless
vit och däruppe röd. Hade
inte detta linne igår, hade
ju ett annat så då vart jag
vit på ryggen haha.!

/ Emeliehellberg


kokhet lördag

Idag har jag vart på lilla vm igen, det var jävligt varmt kan jag bara tillägga haha. Men dom vann 1 match idag och förlorade en med 1-0. Efter det så cyklade jag och Issa å badade, först var det jävligt kallt kan jag säga er sedan vart det varmare. Sen var några av Alexanders kompisar där och vi "lekte" med dom, typ drog ner varandra från bryggan åså faktiskt askul. Men så träffade vi Carro och Sofia där också, simmade lite med dom heh. Sitter här och tuggar tuggummi satt käften glöder, nejdå men.. min humor. Åkte inte till stallet idag för då skulle jag åkt innan vi skulle bada och det ville jag inte jag ville åka efter, då ville inte mamma och pappa det så då följde jag inte med eftersom jag skulle bada, jag ville med men jaja .. Han skulle endå vila idag så, och mamma å pappa tycker det är kul att hålla på med honom, men imorgon ska jag dit iallafall, om det är lika varmt som idag skrittar jag bara annars blir det väll ett litet dressyrpass.! Ja men ska väll ta och hitta på något kanske sover hos Issa om hon inte åker allt för tidigt imorgon för hon ska till Övik så jag hoppas hon åker på eftermiddagen så jag kan sova där och vi kan kolla på matcher imorgon också! Men ja .. Jag har bränt mig idag iallafall fyfan det svider på axlarna, tycker synd om mig själv .. Men det kommer en snajsig bild på mig nu med krulligt hår och helt ofixad nu efter badet. Ha det bra!♥



/ Emeliehellberg

hoppträning

Nu är jag hemma igen efter en liten hoppträning själv. Sitter just nu och svullar i mig riskaka och dricka mums. Men hoppningen gick väll sådär .. Inte för att han stannade eller något men alltså det är inge kul när han är så stark och hoppar i sidled ibland också ... Det är jobbigt när han är stark jag får fan slita honom i munnen och det känns inge kul. Jag hoppas att jag kommer slippa det framöver när vi lärt känna varandra mera också. För min älskade Fabian är den bästa som finns, världens snällaste att hålla på med. Nu ska jag hoppa in i duschen och spola av mig lite, inte håret men kroppen. Så vi hörs sedan ha det bra!♥



/ Emeliehellberg

stallet

Nu har jag kommit hem från lilla vm. Det var varmt som helvete där, men sköönt hehe. Nu alldeless strax ska jag till stallet, ska hoppa lite idag. Så nu ska jag byta om, så vi hörs sedan. Ska äta hos Issa och dom så det bli trevlans. Men Bloggar mer när jag kommer hem. Puss ♥ 



/ Emeliehellberg

Lilla vm

Nu sitter jag och väntar på att Kega ska komma och hämta mig sedan bär det av till lilla vm. Min bror spelar ju fotboll så ska kolla på honom, hoppas på att Issa vill vara med mig bara.. Fast hon kanske är med ngn annan? Hehe blev inge springa för mig imorse, kanske blir ikväll istället för det är så jävla varmt nu ju. Så skönt i love detta väder hoho. Här kommer några bilder på mig just nu. Ha det bra!♥

Dagens outfit
Svart klänning
Gladiatorskor
Halsband
Armband
Brillor


dagens frisyr


/ Emeliehellberg


god morgon

Nu är jag väll duktig? Klockan är kvart i tio och jag är vaken, konstigt va? Men jag sitter och fikar nu och funderar om jag verkligen ska ta och springa eller inte? Jag borde göra det, men jag orkar inte .. Jo jag ska göra det, men jag vet inte riktigt vart jag ska springa vill inte springa i skogen ju, det är läskigt .. Kommer en bild på min snygga springoutfit hehe, sedan en bild på den vanliga. Ha det bra!♥


springa

Jag halvligger i soffan och tänker på om jag skulle ta mej en tur ut och springa imorgon. Det behövs kan jag säga, min kagge ska bort iafl. Så är det med den saken so hello slimmy and godbye fattiiiiiie haha, vill ju inte se ut som en fet gris. Hoppas på att det blir finväder imorgon annars blir jag sur haha. Imorgon ska jag isf ut och springa sen ska jag väll göra ngt, kanske ringer till ngn..? Vemvet, men sen ska jag till stallet och hoppa Fabian sedan vet ja inte, eller förresten kanske sover hos någon också. Pusspådet! ♥


nästa gång ni träffar mig kanske jag ser ut såhär, vad säger ni då?

/ Emeliehellberg


himlabadet

Idag har jag vare och ridit bäbisen. Åkte dit och mockade väntade lite på Amanda sen gjorde jag klar Fabian för en liten uteritt hehe. Vi red inte så jätte jätte långt för mamma skulle komma och hämta mig efter hon slutat, hon slutade typ halv 3. Hon kom kanske vid 3 tiden? Men efter det så åkte jag hem och käkade i mig en billys och lite sallad sen åkte vi och hämtade Julia. Sedan bar det av till himlabadet. Var där vid kvar över 4 eller ngt. Klev upp ur badet kvart i 8. Det var väll okej bad, men det är ganska dyrt inte riktigt värt pengarna faktiskt. Åkte alla rutchekanor vettu, jag och Julia är ju bäst haha! Ne men jag åkte turbo en gång fyfan säger jag bara, först gick det typ ner sen åt sidan, alltså jag kollade typ inte haha jag låg och blundade, och det värsta var när man kom ner åherregud vad ont det gjorde, ögonen och näsan. Fick fetaste kallsupen och sen ögonen gjorde jävligt ont, nästa gång jag åker den tänker jag hålla för näsan ögonen och huvudet. Usch åkte bara den 1 gång. Jag tycker det är bättre på paradisbadet endå, det är mycket större där och det finns mer rutchekanor där! Ja och gissa vart jag sitter nu? I soffan såklart och svullar i mig godis, vad är bättre än godis? Ni kommer få se en urgullig bild på en av kattungarna hos Hedlund fyfan vad söta dom är alltså. Dom ser typ lika dana ut, bara att en av dom är lite mindre och litelite ljusare, och mindre svart på ryggen och den andra är större litelite mörkare och mörkare på ryggen. Skitsöta är dom, den minsta är gosigast och den största busigast! Jag tror att dessa bilder är på den lite större, inte helt säker men jag tror det. Ha det bra!♥




sötis, men inte bästa kvalitén för det är knäppt med mobil!

/ Emeliehellberg

nyvaken

Klev upp för 20 minuter sedan kanske... Skulle egentligen kliva upp tio men somnade om igen så vaknade jag vid fem i halv 12 kanske. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra vi får se. Men jag ska iallafall till stallet, tror det blir att skritta honom idag faktiskt. Sen efter det får jag väll hitta på något med någon. Ja, har typ inte så mycket att skriva just nu så det får bli mer av det sedan! Ha det bra!♥


en ursnygg "nyvaken" bild på lilllaaaaaaaa mig, haha!

/ Emeliehellberg